jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 3 augusti 2008

Divided nyheter

Av jempa - 3 augusti 2008 13:33

Divided har fått in en del snygga och roliga plagg nu. Jag gillar främst den färgglada, indianmönstrade halsduken och den oranga koftan. Kanske nåt man ska spana in när den kommer ut i butik. Beställa orkar jag inte. *gäsp*

 

 
 
sandra

sandra

3 augusti 2008 20:38

Jättemysiga grejer!
Ville bara säga att du är en jättebra vän, älskar dig gumman!
Nu ska jag försöka lägga upp lite grejer på Tradera, kanske ringer om jagn får problems :-)
Puss

http://lifebysandy.blogg.se

 
Therese

Therese

3 augusti 2008 23:19

Ja du, inte riktigt klart. Men typ klart iaf :)

Vad sägs om att boka in en grillkväll?? Typ kanske på en lördag?
Till helgen ska jag troligen på fest och helgen efter det är det selånger.. (ska du gå?) Men kanske den helgen eller helgen efter.. (om jag inte måste jobba då, kom precis på att jag har jour då) Eller helgen efter det... Då borde jag vara ledig. För en lördag är väll bäst känns det som, eller?

Verkar som att det blir bäbis ök på kissemiss fronten.. Kände igår på spaders mage. hennes "bäbisnappar" börjar synas och igår kände jag även något litet sparkandes i magen. Jobbigt med henne att hon inte vill vara inne så mkt. Lär sluta med att jag måste ut och jaga reda på kattbäbisarna misstänker jag :S

PÖSS!

http://therese.bloggagratis.se

 
nikita

nikita

4 augusti 2008 07:38

vet du varför inte allt som finns i katalogen finns på hemsidan?
såg ett linne till Daniel på divided, men hittar de fan inte på hm.com :/

http://nikital.blogg.se

 
Therese

Therese

4 augusti 2008 08:47

Jepp, vem då kan vi försöka på helgen efter selånger då.. Iofs. har jag jour så vi får se typ samma dag att jag inte jobbar annars går det fin fint den helgen :)

PÖSSA!

http://Therese.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

4 augusti 2008 11:06

Svar: Shoppingen i bilder - Done ;)

http://annasaraolsson.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se