jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 18 maj 2007

Av jempa - 18 maj 2007 18:53

Lägger ut receptet här för er som vill ha :)


Tid: 35 min. Ungefär 30 st.


Margarin 150 g

ägg 4 st

socker 2 dl

vetemjöl 3 dl

kakao 4 msk

bakpulver 2 tsk 

mjölk 1 dl

 


GLASYR

margarin 75 g

florsocker 4 dl

vaniljsocker 1 tsk

kallt kaffe 3 msk 



GARNERING

Chokladkaffebönor. (Jag tog kokos istället)



  • Smält margarinet och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt mjölet blandat med kakao och bakpulver. Rör ner mjölet i äggpöset tillsammans med matfett och mjölk. Häll smeten i en med bakplåtspapper klädd långpanna.
  • Grädda i mitten av ugnen i 200 grade, 12-15 min. Ta kakan ur långpannan och låt kallna på galler.
  • Smält matfettet till glasyren. Blanda flor-och vaniljsocker. Tillsätt matfett och kaffe och rör till en slät glasyr. Bred glasyren över kakan och garnera eventuellt med chokladkaffebönor. Eller kokos. Skär kakan i rutor.







Av jempa - 18 maj 2007 18:11

Har även hunnit med att baka idag. Gått på stan 3 ggr också.

Första gången gick jag själv o köpte jeansen ja blogga om här nedanför typ. O sen mötte jag sis på stan o vi gick på Zara o sen köpte hon med sig mat som hon käkade hos mig.

Sen så fikade vi lite av dessa URGODA chokladrutor som jag bakat =) Ser dom inte smaskiga ut så säg?! :D Kaffeglasyren var mumma också.


Japp, sen gick vi på stan igen. Köpte då bikinin här nedanför. Hunnit med bra mycket idag faktiskt.

Och sen ska jag dra hem till sis och se Talang -07. Tar med mig lite chokladrutor också, hehe Blev ju några stycken.

Då ska F få smaka också!



Btw, bokade bussbiljetter igår också, till semestern i sthlm i sommar. Ska bli så sköönt!

Av jempa - 18 maj 2007 18:08




Bikinis ska man väl ha många av, har jag hört?! Ehum.. Detta e typ mitt 3e par denna säsong, o sommaren har inte riktigt börjat än =) Iofs så har jag bara köpt överdelen på dom 2 andra bikinisarna, eftersom dom e svarta, o svarta underdelar har jag några olika modeller på redan =)


Denna surfinspirerade bikini kommer från Stadium. Kass bild. Men den är alltså rosa och armygrön. Det rosa ser mer vitt ut på bilden kanske :/

Jajja, tyckte den var grymt läcker iaf =)


Blev även sugen på några schyssta surfshorts att ha till o från stranden. Tänk bruna ben, flipflops, shortsen, bikiniöverdel. Aahh =) Bara surfbrädan som fattas. haha



Av jempa - 18 maj 2007 17:53

Testade ett par Fornarina Bayley på Bik Bok igår, men nja, tyckte dom satt halvkasst. Kom sedan på at jag skulle testat en storlek minde för det var rätt mycket stretch i dom. Så idag drog jag dit igen o testade dom igen, o dessa satt mycket bättre! Tänk vad mycket rätt storlek gör =)

Mina första stuprör. Trodde inte jag passade i sånna, eller, vet att jag inte gör det. Men dom här e ju rätt lång i benen, och jag e kort, så dom veckar sig lite nere vid foten så det blir inte så himla tajt som stuprör brukar bli om man har rät längd så att säga. Ähh, bökigt, men ni fattar nog =) och dom har redan blivit ett par favvosar! Grymt sköna!


Att dom dessutom bara kosta 299 kr var verkigen hur bra som helst. Ordinarie pris 1299 kr =) Me like rea, hihi! Så spring till Bik Bok o köööööp! (Bra att jag gör lite reklam va, Camilla? hihi)

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards