jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under juni 2007

Av jempa - 6 juni 2007 18:09

Ojoj vilken grymt skön dag! En riktig slappar-dag! =)

Jag och David gick hem till hans pärons hus och lånade deras bil, åkte iväg till Ica Kubiken och handlade lite baguetter, drickyoghurt, muffins m.m Köpte även korv, bröd och räksallad som vi grillade nu på eftermiddagen.

Jajja, åkte iallafall till Fläsian och åt våran frukost som blev baguette och yoghurt. gott! Blåste som fan där så vi drog hem till hans föräldrars hus och solade där på alltan iställlet! Jättevarmt och skönt! Så nu har man lite ränder efter bikinin :D

Det var bara Davids lillasyster hemma idag så hon grillade och solade med oss.Trevligt =)Men nu har hela dagen gått igen. Och imorgon är det jobb. Men snart helg igen! Wiiie!

Av jempa - 5 juni 2007 19:40

Idag fick jag mina skattepengar! Wiie, 2000 kr + på kontot. Känns väl inte sådär jättedåligt direkt, hihi =) Köpte peak-jackan för en del av dom pengarna o det lilla som blev över sparas till sthlms-resan. Skönt att man är ledig imorgon! Då ska jag sooova! Och sen på dagen ska kanske jag och David åka till nåt mysigt ställe o fika :) Och sola! Vill ju gärna vara ute nu när det är så soligt och varmt väder, så Lörudden känns lockande. Gillar skärgården!Jag har kommit på också att jag verkligen behöver ett par sommar-byxor! Typ några schyssta knickers eller nåt som slutar vid knät.

Nån som har nå tips på snygga??

Brukar annars på sommaren mest använda kjol, leggings och uppvikta jeans (har förstås 3 klänningar nu också, hihi). Men känns så tråkigt, vill ha lite mer att variera mellan =)

Hatar verkligen att köpa byxor! Bläää, linnen och toppar är mycket lättare :D Av jempa - 4 juni 2007 20:47

skön! Speciell på nå vis också.


Dire Straits - Your latest trickAv jempa - 3 juni 2007 16:16

Ankelsockor är något som brukar gå åt under sommaren. Jag upptäckte imorse att jag bara hade 2 par, så köpte dessa fina sockar från H&M. Pastellfärgerna som lockade tror jag =) 7 par, 98 kr.


Av jempa - 3 juni 2007 11:59

Tog med mig en bok o satte mig i parken imorse (halv elva typ), satt där en timma typ o softa. Grymt skönt väder ute nu! SOMMAR! Fick lite färg på mig iallafall =) Blev lite ränder av linnet och mina leggins =) Inte ofta man märker av någon färg på benen, men nu syns de lite faktiskt! yeay :D 
Bjuder på en bild på den fina fontänen också :P 

Av jempa - 3 juni 2007 11:54

Åkte i den här söta minin ner till Bergsjö på cruisingen =) Sis fick åxå va me på bild!Ja, det var kul iallafall! Kom hem vid 24-tiden. Håret luktade avgaser (blää) och jag var jättetrött. Surfade lite, sen däckade jag i sängen.  

Av jempa - 2 juni 2007 18:18

nu ska jag dra på cruising. :D Åker Mini cooper med F och sis. Sen möter vi upp nå fler där nere (Bergsjö).


Lägger kanske upp bilder inatt!


Tjing! 

Av jempa - 2 juni 2007 17:00


Idag vid 13.30 åkte jag, sis och F till Härnösands Marknad =) Grymt fint väder och varmt! riktigt roligt var det faktiskt. Men det var inte så stor marknad. En del karuseller och stånd.

Köpte iallafall ett par sandaler att ha på jobbet nu i sommar, är ett MÅSTE, annars får man fotsvett deluxe :D O det gillas inte. Ville ha ljusbruna men dom var slut i 37, så fick bli vanliga svarta istället. 129 kr, perfa.


Och remmar köpte jag coskå! 3 st. Melon, Tutti Frutti och Soft jordgubb =) Melonen smakar sommar!


Självklart blev det sockar också =) Känns som en standard sak att köpa när man är på marknad. 8 par, 100 kr.Och så käkade vi 3 varsin langos också. G O T T !! Lite väl mycket ost och kanske en aning lite gräddfil, om man ska gnälla. Men annars så! :D
Jorå, vet att håret ser förjevligt ut, men får skylla på att det blåser, haha =) Men luggen har växt som fasen. Ska bli ett frisörbesök snart.

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards