jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 27 juli 2008

Betsey Johnson dress

Av jempa - 27 juli 2008 20:21

Söt va? Och det är halva priset på den så den kostar bara 2400 kr nu ;) Finns att köpa på lyxoutlet.se.


Har letat på nätet efter klänningar hela dagen, dels för att jag tycker det är kul, och dels för att det bara är 2 veckor kvar och jag vill ha en klänning som jag tycker är jäättefiiin :) Men det verkar vara svårt! Dåligt utbud på nätet och det är ju inte direkt så att det uppdateras en söndag heller.. Och på stan är det inte världens bästa utbud på fina klänningar heller..

Förhoppningsvis kommer det in mycket nytt och fint till veckan. Både på nätet och på stan.

Vill man så får man hemskt gärna hålla utkik efter söta klänningar och tipsa mig! :)


Nu ska jag ta min lilla ångest och kura ner under täcket och se på teve, (måste ju snart sova om man ska orka upp vid 05 imorn). Ja, för ångesten är faktiskt mycket mindre än vad jag trodde den skulle vara. *skönt*


 
 
Jenny

Jenny

27 juli 2008 20:29

Supersöt! Helt underbar!

http://www.myengla.blogg.se

 
bambi

bambi

27 juli 2008 21:27

Jag måste bara varna för lyxoutlet.se dom är väldigt oseriösa! Skickar fel storlek och vill inte ordna det, svarar inte på mail och har inte öppet i sin butik när det står på hemsidan att dom ska ha det!

http://bambi.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

27 juli 2008 21:34

Näe..ringer ingen klocka där..

Tycker abslout du kan a den på bröllop, är ju superfin!! Skulle passa grymt med några fina smycken till och lite lockigt hår ;)

http://frokengredelin.blogg.se

 
Veronica

Veronica

27 juli 2008 23:45

Ja, men det stämmer nog rätt bra. För hennes kille heter Micke :]
Jag jobbade med Hanna på Jc.
Kul att ni ska dit! Du får hälsa från mej vettja :]

http://ceekay.bloggagratis.se

 
Ingen bild

K

28 juli 2008 02:21

hej,
finns hm espadrillos kvar? strl 37? är intresserad! kbd_88@hotmail.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido