jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 2 juni 2007

Härnösand marknad

Av jempa - 2 juni 2007 17:00


Idag vid 13.30 åkte jag, sis och F till Härnösands Marknad =) Grymt fint väder och varmt! riktigt roligt var det faktiskt. Men det var inte så stor marknad. En del karuseller och stånd.

Köpte iallafall ett par sandaler att ha på jobbet nu i sommar, är ett MÅSTE, annars får man fotsvett deluxe :D O det gillas inte. Ville ha ljusbruna men dom var slut i 37, så fick bli vanliga svarta istället. 129 kr, perfa.


Och remmar köpte jag coskå! 3 st. Melon, Tutti Frutti och Soft jordgubb =) Melonen smakar sommar!


Självklart blev det sockar också =) Känns som en standard sak att köpa när man är på marknad. 8 par, 100 kr.Och så käkade vi 3 varsin langos också. G O T T !! Lite väl mycket ost och kanske en aning lite gräddfil, om man ska gnälla. Men annars så! :D
Jorå, vet att håret ser förjevligt ut, men får skylla på att det blåser, haha =) Men luggen har växt som fasen. Ska bli ett frisörbesök snart.

 
 
Nina

Nina

2 juni 2007 17:10

Å snart e det cruising!
Men först ska jag ut med D å förhoppningsvis så skiter han. Å så ska jag sova tänkte jag...å ta en treo :/

http://lippan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sandrish

4 juni 2007 22:47

Heej söt! Åhhv ad gott med remmar :-) Vill haa! Puss!

 
Kajsa

Kajsa

16 juni 2007 19:35

Åh vad gott med Langos!! Det vill jag ha NUUU!

http://kajsan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards