jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 23 juni 2007

Av jempa - 23 juni 2007 20:00

Idag vid 13 tiden tog jag bilen (som jag fick låna av Ewy & Rolf *tack snälla!*) till Stöde. Hade ändå inga planer här hemma.

Det var skönt att komma "hem" =) Är extra mysigt att vara där på sommaren, man minns roliga saker man gjorde när man var liten o hade sommarlov o så =) Tänk va mysigt det skulle vara om man fick vara 10 bast o ha sommarlov igen! Menmen, nu är man grown up och får nöja sig med semester, om man inte börjar plugga igen förstås =) Nästan så man vill göra det bara för att få sommarlov igen *hihi*



Aja. Jag kom dit rätt lagomt till lunch/middagen. Sis var där också, hon har sovit över där sen igår. Det blev iallafall potatisgratäng och skinka. Jordgubbar, socker och grädde till efterrätt. SOMRIGT!

Sen blev syrran less och tog bilen sin o for hem. Jag och päronen tog en promenad. Vi skulle bara gå till Vången (ett badställe) egentligen, men det slutade med att vi var på Huberget. Rätt hyffsad utsikt därifrån.


Jag kom hem vid 18 och jag hämtade upp David här hemma och så for vi hem med bilen till Davids päron, så gick vi tillbaka.

Sen har jag sett på andra avsnittet av Ebba & Didrik, fortfarande lika bra :D



Ikväll blir det en film och lite glass!

Av jempa - 23 juni 2007 01:09

Vaknade vid 09 imorse. David hade ställt larmet på mobilen så det var bara att kliva upp. Vi fixade till oss och sen drog vi till Gimåfors för att fira Midsommar. Jag, David, Linea och Linnea åkte i samma bil. Vi åkte lite fel o sådär så det blev typ 30 min extra biltur, haha, men de gör inget =)

Aja, när vi kom fram softade vi. Solade, åkte på vespan, körde vespan (ja, man blir ju mer o mer fast ju mer man köör! vill också ha en!), drack martini, fixade lite tacos som vi käkade hela familjen Hägglund + Linnea och jag :D. 

Sen tog jag och David vespan och åkte till Sandnäsets camping, kände lite på vattnet och gungade lite på en sån där gungbräda :D Kom fram till att det måste ha varit en småtaskig leksak när man var liten, hallå, alla feta ungar åker ju ner medans dom lättare åker upp. Det fattar man väl fast man är 6 bast också? 

Aja, sen så busade vi även med dom 2 vovvsingarna som fanns där, Kola och Sebb =) Så söta!


Sen så drog vi ner till resten av Davids släkt för att käka midsommar-maten med dom. 

Massa god mat, var iofs en hel del sill å, men det skippade jag :) me dont like slemmig fisk.

och till efterätt fanns det typ 5-6 tårtor at välja mellan. Jag käkade 2 =) En grymt god kladdkaka med jordgubbar och en annan tårta/paj, smarrigt!



Ja, har varit borta 14 timmar, och nu sittar man här igen. Skiiittrött men nöjd med dagen =)

Nu sovas!


Glad midsommar på er!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards