jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under juni 2007

Av jempa - 16 juni 2007 18:45

Min snälla kompis Daniel tipsade mig om att första delen av Ebba och Didrik är ikväll på ettan, klockan 19.00 Det måste man ju bara se! :D Snacka om nostalgikänslor.



"Yrla virlva, virvelflicka!" HAHHA 

Av jempa - 16 juni 2007 18:22

Jaaa, idag körde jag vespa för första gången i mitt liv. Davids lillasysters :) Har aldrig kört moppe eller något liknande förut (fast jag bott i Stöde, de ni! hehe).

Dom enda fordon jag har kört är väl bil och skoter :D Det var lite obehagligt när man skulle svänga med den (typ gö u-sväng) och ha båda fötterna på "plattan". VINGLIGT! Men det gick bättre om man hädde ner en fot =) Så på slutet gasade jag t.o.m på ordentligt! hihi!

Riktigt kul vare faktiskt! Fanns ju bara gas och broms, alldeles ypperligt för mig det, haha. Så nu vart jag sugen på att köpa en! Skulle vara perfekt för mig att ha till/från jobbet och kanske om man t.ex blir IKEA-sugen någon dag så är det bara att dra iväg. Blir lite mer frihet med andra ord :) Och dom är ju tydligen billiga i drift också. Sånt gillas.

Ska spana lite på blocket nu och se vad som finns, inte för att jag har speciellt mycket pengar till övers för en vespa, men kika får man väl? 


(Pappa om du läser detta, kom ihåg att jag snart fyller 25 *visslar* tror det finns rätt billiga begagnade *fniss*) 

Av jempa - 16 juni 2007 12:04

Jag trodde inte den glassen fanns här i stan. Jag har då iallafall inte sett den någonstans! Förrän igår.... :) Kände att ett litet lyckobrus fylldes i kroppen, haha, crazy va? :D

 

Ska man äntligen få prova glassen alla verkligen TJATAR om?!

Glassen fanns alldeles runt hörnet, på Videomix! Där jag ju brukar köpa mitt smågodis nästan varje fredag! Förstår inte hur jag kunnat missat det förut, eller så är det helt nytt för butiken. Ett helt kylskåp med massa olika sorter av Ben & jerrys. Jag köpte inge glass igår, men kommer nog ske inom en snart framtid skulle jag tippa på :D Kanske t.o.m ikväll?


Så ja, va säger ni, vilken sort ska man slå till på? 


Av jempa - 15 juni 2007 23:02

Ja, jag är lite lat. Men nu måste jag nog till frisören! Big time! Håret har vuxit jättemycket, och min snedlugg har blivit en lång hellugg nästan, not nice. Min fina utväxt har blivit hela 2 cm (vilket faktiskt är mer än vad det låter), och har man råttfärgat hår med lite gråa strån här o där är man ju rätt angelägen om att det ska färgas med jämna mellanrum :D Och ja, förutom klippning och färgning av utväxt skulle jag vilja ha ljusare slingor.

Så ja, har ni typ 1400 kr över? För över dom till mitt konto vetja :)  *suck* Får börja med utväxten tror jag =)

Av jempa - 15 juni 2007 22:38

Jag skulle behöva ett par nya solbrillor (köpte flera stycken i somras,vart är dom??). Är sugen på ett par pilotbrillor faktiskt =) Snyggt de!


 


Snackade palestinasjalar med Sandra nyss, hihi, vi kom fram till att vi vill ha varsin rosa sjal! Kanske blir en tripp till Indiska imorgon? ;) Skulle inte vara omöjligt. 

Av jempa - 14 juni 2007 19:21

nu är man hundvakt åt två doggar; Elvira och Saffi. Syrran är på hundklubben och ska hålla i en valpkurs, så då fick dom vara här :)

Gick ut med Saffi förut för att kissa henne, blev inget kiss :( Däremot hittade jag en liten prydlig kisspöl i hallen när vi kom in igen, vet inte om den blev gjord alldeles nån minut efter vi kommit in igen, eller om den var där när vi gick ut men jag missade den. Humhum, ja att ha en valp är ju ungefär som att ha en bebis kan jag tänka mig :D Mycket passning hela tiden och man får flytta undan saker som man inte vill att den ska käka upp.

Saffi är ju tydligen ett big fan of kablar också. Vi har massor med kablar i våran lägenhet, haha, men det har gått bra hittills iaf.


Hm, nu blev det tyst här, hihih, nu har hon somnat. På bara nån minut! Sööt! Ligger helt utslagen här bredvid nu =) Hoppas hon sover tills syrran kommer och hämtar dom, hehe.  

Av jempa - 13 juni 2007 20:03

Pappsen fyller år idag! Grattis! Hurra Hurra Hurra Hurra!


Av jempa - 13 juni 2007 19:48

 


Jag har hittat en bra smyckes-sida med bra priser, Cocoo.se. Blir rätt sugen på att beställa dessa armband, men mitt konto skriker nu och det är låångt kvar till lön *snyft*



Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards