jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 16 juni 2007

Av jempa - 16 juni 2007 18:45

Min snälla kompis Daniel tipsade mig om att första delen av Ebba och Didrik är ikväll på ettan, klockan 19.00 Det måste man ju bara se! :D Snacka om nostalgikänslor.



"Yrla virlva, virvelflicka!" HAHHA 

Av jempa - 16 juni 2007 18:22

Jaaa, idag körde jag vespa för första gången i mitt liv. Davids lillasysters :) Har aldrig kört moppe eller något liknande förut (fast jag bott i Stöde, de ni! hehe).

Dom enda fordon jag har kört är väl bil och skoter :D Det var lite obehagligt när man skulle svänga med den (typ gö u-sväng) och ha båda fötterna på "plattan". VINGLIGT! Men det gick bättre om man hädde ner en fot =) Så på slutet gasade jag t.o.m på ordentligt! hihi!

Riktigt kul vare faktiskt! Fanns ju bara gas och broms, alldeles ypperligt för mig det, haha. Så nu vart jag sugen på att köpa en! Skulle vara perfekt för mig att ha till/från jobbet och kanske om man t.ex blir IKEA-sugen någon dag så är det bara att dra iväg. Blir lite mer frihet med andra ord :) Och dom är ju tydligen billiga i drift också. Sånt gillas.

Ska spana lite på blocket nu och se vad som finns, inte för att jag har speciellt mycket pengar till övers för en vespa, men kika får man väl? 


(Pappa om du läser detta, kom ihåg att jag snart fyller 25 *visslar* tror det finns rätt billiga begagnade *fniss*) 

Av jempa - 16 juni 2007 12:04

Jag trodde inte den glassen fanns här i stan. Jag har då iallafall inte sett den någonstans! Förrän igår.... :) Kände att ett litet lyckobrus fylldes i kroppen, haha, crazy va? :D

 

Ska man äntligen få prova glassen alla verkligen TJATAR om?!

Glassen fanns alldeles runt hörnet, på Videomix! Där jag ju brukar köpa mitt smågodis nästan varje fredag! Förstår inte hur jag kunnat missat det förut, eller så är det helt nytt för butiken. Ett helt kylskåp med massa olika sorter av Ben & jerrys. Jag köpte inge glass igår, men kommer nog ske inom en snart framtid skulle jag tippa på :D Kanske t.o.m ikväll?


Så ja, va säger ni, vilken sort ska man slå till på? 


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards