jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under maj 2015

Av jempa - 17 maj 2015 15:06

Idag har jag och Nina varit ut till den nyöppnade butiken Kaap i Birsta. Dom hade både kläder och inredning. Jag köpte två av dessa rosa krukor, 15kr styck. Heelt okej :)
Tog bild på en schysst marinblå väst med orangea detaljer o skickade till David, den var väldigt hans stil, och han gilla den också så han swishade en slant till mig så den köpte jag också.
Sedan passade vi på att handla lite food på ica maxi, bl.a en smörgåstårta som syrran bjuppa på. Vi har precis proppat varsin bit så nu är vi mätta. Gott vare! :P

Av jempa - 17 maj 2015 00:23

Alltså, youtube kan man ju fastna vid i timmar! Har börja följa en tjej som heter Sandra Lindahl, hon har sån jekla dialekt (Skellefteå) och har en härlig humor så jag kan inte sluta titta, haha, gå in på hennes kanal vetja o kika. Mycke haul's och sånt där stuff som hör youtube-världen till. Tror jag hamnade på hennes sida när jag sökte på "chiquelle" för o se om det fanns något klipp om skinnjackan som jag beställt därifrån. O de fanns det, det finns hur många klipp som helst om den där hypade jackan så jag är glad att jag hann beställa den ja med, vill ha den nuu! Så jekla snygg är den!

Ja men visst hurrni, så vad gör ni ikväll?

Av jempa - 16 maj 2015 15:09

Behövde en ny hårinpackning och kollade på Kicks sida, tycker den är bra för där kan man ju läsa recensioner om produkterna vilket såklart är skitbra! Den här hade fått bra betyg och den är nog precis vad mitt hår behöver. Jag vill ju färga mitt hår i en kallare blond nyans och för att de ska funka måste håret va i bra skick, så nu går vi all in på inpackningar innan nästa frisörbesök :D de märks att det blivit slitet efter veckan på Kreta! Inte bra!
Den här inpackningen luktar dessutom otroligt gott, typ.. smultron tror jag? Hur som helst så längtar jag till nästa hårtvätt :D

Av jempa - 15 maj 2015 14:26

Snart kommer den här snyggingen hit! Vi ska vara kattvakt medans hans matte är i Kroatien. Det ska bli så kul :) Han var här i helgen och det gick så bra! Så den här gången borde han känna sig lite mer som hemma hoppas vi.

Av jempa - 14 maj 2015 18:04

 

Jag skulle ju bestämt köpa en parfym på taxfreen hade jag tänkt men blev ändå skeptisk till dom stora flaskorna så jag hoppade över parfymen. Mascaran från Dior hade jag tänkt köpa och hittade det här setet med ett läppstift med dessutom, najs! Och så dom omtalade läppglansen från Clarins! Slog till på ett 2-pack i dom snyggaste (enligt mig) nyanserna. Bägge är nude-nyanser and I like :)

David däremot köpte en parfym från Versace (Eros heter den) som luktar så jekla gott! Den karln har bra parfym-smak, I have to say! 

Av jempa - 14 maj 2015 17:24

Jag tror att jag har glömt o visa er dojorna jag beställde från Aliexpress? Cirka 350 spänn :D värt!
Jag jämförde dom med mina äkta nikes i samma modell och det enda som skiljer dom åt är fodret på insidan av plösen (!), så jag är nöjd! Så nöjd att jag väntar på mitt andra par, helvita :)

Av jempa - 14 maj 2015 15:45

 

Den här luktar ju så gott!

Kommer förmodligen haffa den när nästa rabattkupong från KICKS kommer :)

Viktor och Rolf, dom kan dom!

Av jempa - 14 maj 2015 15:04

Idag kör jag igång med Silicea! (Fick den i min senaste Glossybox)

Man ska hålla på i minst 2 månader för att det ska börja ge resultat, och jag tänker verkligen ge det en chans. Känns som att mitt hår kommer må bra av lite extra vitaminer :)

Är det någon av er som provat Silicea? Är det crap eller funkar det?

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards