jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under maj 2015

Av jempa - 22 maj 2015 18:10

Nu har jag hämtat ut paketet från lyko. Men även ett från mandeldesign, får se om innehållet ska behållas dock.
Den här färg-inpackningen ska jag testa nu ikväll, blir spännande och se resultatet då jag läst att många verkligen gillar den och att det blir skillnad på hårfärgen. Jag vill ju ha en kallare blond nyans och det här ska vara the shit då :)

Av jempa - 22 maj 2015 17:45

Så taggad att hämta ut detta silverschampo idag! Eller mest taggad inför att prova det såklart :D Det sägs ska vara kanon och ge håret en fin kallare nyans o bort me det gula. Det här blir najs!


Av jempa - 22 maj 2015 12:30

 

Det blir Stockholm i sommar tillsammans med mami! Ska bli så mysigt! Det var länge sen bara hon och jag var där faktiskt. Vi ska bo i en SCA-lägenhet i Gamla Stan, samma läga som vi bodde i sist vi var där. Så det blir härligt! Sommaren i Stockholm är så härlig. Hoppas vi får soligt :)


Av jempa - 21 maj 2015 20:17

Felix kan det här med att chilla han! Så gosig :) han låg länge sådär på ryggen och sov även, hihi

Av jempa - 20 maj 2015 12:15

 

Det här var ju lite roligt de! Iofs ett tag sen nu men ändå, skitkul! La upp min outfit en kväll när vi skulle ut o käka på Kreta. Taggade #mandeldesign och dom gillade bilden så självklart fick dom repost'a den :) Den där klänningen från VILA är himla härlig, lite Maria Montazami-känsla.

 

Spy

Av jempa - 19 maj 2015 17:00

     

Jag och mamma var på förhandsvisning igår av den här filmen. Och den var så jäkla BRAA! Alltså, ni måste se den :) Så himla rolig och dom där 120 minutrarna bara försvann. 


"CIA-analytikern Susan Cooper, en osynlig kontorsråtta,får aldrig det erkännandet hon förtjänar. Men när hennes partner försvinner spårlöst och en annan topp-agent hamnar i svårigheter så erbjuder hon sig att jobba undercover och infiltrerar en grupp vapensmugglare med uppdrag att förhindra en internationell katastrof." /sf.se


Av jempa - 18 maj 2015 17:30

 

Är lite fast i svart/vita kuddar till soffan, stilrent o snyggt tycker jag. Drog iväg en beställning till Aliexpress igår och bl.a dessa kuddar hamnade i varukorgen, plus ett till kuddfodral med bokstaven J på, såklart ;) Dom kan nog passa bra att ha på sängen också tror jag.


Av jempa - 17 maj 2015 21:14

Åååh, jag har sån lust att beställa detta! Älskar dom där korsen på kudden! Så lätt att hitta en massa prylar man vill ha :) men håll med om att franssandalerna iaf är rätt så "Jempa"?

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards