jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 maj 2015

Nike air max

Av jempa - 14 maj 2015 17:24

Jag tror att jag har glömt o visa er dojorna jag beställde från Aliexpress? Cirka 350 spänn :D värt!
Jag jämförde dom med mina äkta nikes i samma modell och det enda som skiljer dom åt är fodret på insidan av plösen (!), så jag är nöjd! Så nöjd att jag väntar på mitt andra par, helvita :)

 
 
Ingen bild

MJ

17 maj 2015 15:11

dom var snygga !! men Nike sky hi revolution är nog snyggare
Använder du dom nu eller är dom för varma ??

jempa

17 maj 2015 15:38

Ja dom e rätt feta faktiskt :) nedå dom används, iaf än så länge. Har ju inte hunnit blivit så varmt. Har du fått tag på ett par?

 
Ingen bild

MJ

20 maj 2015 20:32

Hej
Nää har inte köp några än väljer mellan ett par Reebok freestyle hi eller ett par Nike hi revolution får se vilka det blir Reebok är ju billigast men Nike ser häftigare ut så vi får se vilka det blir!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 20 maj 18:08


Det har varit mycket för Jason denna vecka, både BVC?s treårskontroll och första tandläkarundersökningen som också görs vid tre års ålder :) och förskola däremellan förstås. Vi har pratat ett tag om att han snart ska till tandläkaren o övat på a...

Av jempa - Onsdag 18 maj 11:30


Min älskade treåring! Imorse var jag och Jason på BVC innan förskolan. Det var dags för hans treårskontroll. Det började med att han fick titta på några bilder o säga vad som fanns på bilderna, det gick jättebra! Och på en av bilderna var d...

Av jempa - Söndag 15 maj 16:02

For ut till Birsta idag och köpte lite sommarplagg till kidsen. Detta frottéset från h&m hade jag sett på webben, o såg att Jasons stl fanns i Birsta, så glad att jag hann haffa det! 99 kr kostar det, sjukt bra. Till Leon blev det dessa gulli...

Av jempa - Onsdag 11 maj 21:48

Känns som var o varannan mänska planterar popcorn nu! Så vi vill också testa! Åkte o köpte jord o popcorn förut och när vi kom hem så planterade jag o Jason :) Jag såg framför mig hur mysigt de skulle vara att plantera han o jag. Well, man försk...

Av jempa - Måndag 9 maj 08:07

Älskade lilla Leon växer så det knakar! Han har storlek 62 nu (2-4 månader) men går säkert snart in i stl 68 då han ör en kille av modell lite större, hihi, sötfisen våran! Så jag tog en sväng till HM och hittade en massa fint! Alltså Newbie-style ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se