jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 11 juli 2014

Av jempa - 11 juli 2014 13:40

 

havet är amazing i Dubai!


ja, som ni har märkt så har bloggningarna varit rätt så mycket färre den här senaste tiden (till min systers stora besvikelse, haha, hon tjatar hela tiden på att jag ska blogga), men det är inte så enkelt att hålla den uppdaterad när man är på resande fot. Jag gillar ju inte att blogga från mobilen eftersom bilderna blir så himla stora osv. Men snart är semestern slut så då kanske det blir lite bättre ;)

Och jag vet att det har blivit lite sämre sen jag bytte jobb för 1,5 år sedan, eftersom jag slutar 2 timmar senare än när jag jobbade på städ, så finns inte riktigt tiden till bloggen alla dagar.

Men det är ju så roligt att kolla tillbaka så jag ska försöka hålla den mer uppdaterad.


Är det något speciellt ni vill att jag bloggar om? Kanske nån som sitter på en massa bra idéer på vad jag ska skriva om?


Men vet ni vad jag ska göra nu? Jo, lägga mig på golvet i vardagsrummet och öppna fönstret = sola på det viset man gör när man inte har någon balkong!

Av jempa - 11 juli 2014 10:19

 

Nu finns alla våra resor i egna kategorier här till vänster på sidan, förut hade jag nästan alla resor bara under en och samma kategori ("Övriga resor") men nu ligger dom under sina egna, bra va :) Tog ett litet tag att finfördela alla inlägg så nu måste jag nog vila lite.

Klev upp klockan 06 imorse för att åka med syrran in till stan, hon och mamma ska till sthlm i helgen och titta på Dolly Parton :) Så man är lite seg, inte van att kliva upp så tidigt ju, somnade dessutom rätt sent ;/ men kanske lika bra att vänja sig vid mindre sömn, börjar ju jobba på måndag igen. Men jag har verkligen haft en toppensemester så det känns inte så jobbigt :) även fast den såklart kunde få vara lite längre, hihi

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards