jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 juli 2014

Våra resor

Av jempa - 11 juli 2014 10:19

 

Nu finns alla våra resor i egna kategorier här till vänster på sidan, förut hade jag nästan alla resor bara under en och samma kategori ("Övriga resor") men nu ligger dom under sina egna, bra va :) Tog ett litet tag att finfördela alla inlägg så nu måste jag nog vila lite.

Klev upp klockan 06 imorse för att åka med syrran in till stan, hon och mamma ska till sthlm i helgen och titta på Dolly Parton :) Så man är lite seg, inte van att kliva upp så tidigt ju, somnade dessutom rätt sent ;/ men kanske lika bra att vänja sig vid mindre sömn, börjar ju jobba på måndag igen. Men jag har verkligen haft en toppensemester så det känns inte så jobbigt :) även fast den såklart kunde få vara lite längre, hihi

 
 
Ingen bild

Sandy

11 juli 2014 16:26

Kul att du lagt dem i olika kategorier, bra inspiration och kul för en själv också. Puss

 
Frida-Martina

Frida-Martina

12 juli 2014 10:26

Gött mos! Det här har jag väntat på att du skulle göra men inte orkat föreslå :P

http://www.frida-martina.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 19 juli 09:16

Är så taggad på ny inredning sedan när vi flyttar! Det vi absolut behöver är en ny soffa och nytt matbord + stolar. Tipsa gärna om snygga möbler :) det är något liknande detta jag är ute efter i inredningsstil (sorry för fult kollage/moodboard men ...

Av jempa - Måndag 15 juli 11:24


Jag rensar ju som tusan nu inför flytten och slänger, skänker och säljer bort en massa saker o kläder :) Gå gärna in o kika på Marketplace på Facebook om du hittar något du gillar. Dessa prylar ovan är det som finns ute just nu, men jag rensar hel...

Av jempa - Lördag 13 juli 10:12

Har kommit fram till att dom bebiskläder jag gillar bäst finns på Kappahl! Då menar jag inte Newbie utan från just Kappahl. Även om Newbie har sjukt fina plagg så är Kappahls lite mer min stil, lite tuffare :) visar mina favoriter! (Som är typ varend...

Av jempa - Torsdag 11 juli 00:24

Ser på besöksstatistiken att jag fått en del nya läsare, så himla roligt! Välkomna till min lilla blogg! :) som faktiskt har några år på nacken, typ 10-11 år. Galet! Har dock inte bloggat konstant utan det har blivit en del pauser genom åren men s...

Av jempa - Torsdag 4 juli 21:55

Jason har varit i farten igen ;) han har fyndat lite nya plagg på stan ikväll. Han har ju vuxit lill-farbrorn våran så nu har han storlek 62, så der var dags för en liten shoppingrunda. Jag tyckte rean på stan var riktigt bra, och då har den ju ändå ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se