jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 juli 2014

Våra resor

Av jempa - 11 juli 2014 10:19

 

Nu finns alla våra resor i egna kategorier här till vänster på sidan, förut hade jag nästan alla resor bara under en och samma kategori ("Övriga resor") men nu ligger dom under sina egna, bra va :) Tog ett litet tag att finfördela alla inlägg så nu måste jag nog vila lite.

Klev upp klockan 06 imorse för att åka med syrran in till stan, hon och mamma ska till sthlm i helgen och titta på Dolly Parton :) Så man är lite seg, inte van att kliva upp så tidigt ju, somnade dessutom rätt sent ;/ men kanske lika bra att vänja sig vid mindre sömn, börjar ju jobba på måndag igen. Men jag har verkligen haft en toppensemester så det känns inte så jobbigt :) även fast den såklart kunde få vara lite längre, hihi

 
 
Ingen bild

Sandy

11 juli 2014 16:26

Kul att du lagt dem i olika kategorier, bra inspiration och kul för en själv också. Puss

 
Frida-Martina

Frida-Martina

12 juli 2014 10:26

Gött mos! Det här har jag väntat på att du skulle göra men inte orkat föreslå :P

http://www.frida-martina.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Av jempa - Torsdag 31 jan 19:33


Sjukt att jag redan är i vecka 25! Jag tycker tiden går sååå fort! Kommer man hinna känna sig redo när förlossningen kommer? Hoppas det åtminstone! I helgen ska vi nog åka ut till Birsta o börja spana lite på barnvagnar och ta en sväng på IKEA oc...

Av jempa - Onsdag 23 jan 10:44

  Här är filmen från Rom, bättre sent än aldrig va? ;)  ...

Av jempa - Söndag 20 jan 17:01


Idag går jag egentligen in i vecka 24, men jag har inte tagit någon bild på magen denna vecka så tog en idag, en dag hit eller dit, de får funka :) Jag känner av bebisen varje dag, vissa dagar mer än andra, och mest aktivitet är på natten och när ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se