jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 juli 2014

Våra resor

Av jempa - 11 juli 2014 10:19

 

Nu finns alla våra resor i egna kategorier här till vänster på sidan, förut hade jag nästan alla resor bara under en och samma kategori ("Övriga resor") men nu ligger dom under sina egna, bra va :) Tog ett litet tag att finfördela alla inlägg så nu måste jag nog vila lite.

Klev upp klockan 06 imorse för att åka med syrran in till stan, hon och mamma ska till sthlm i helgen och titta på Dolly Parton :) Så man är lite seg, inte van att kliva upp så tidigt ju, somnade dessutom rätt sent ;/ men kanske lika bra att vänja sig vid mindre sömn, börjar ju jobba på måndag igen. Men jag har verkligen haft en toppensemester så det känns inte så jobbigt :) även fast den såklart kunde få vara lite längre, hihi

 
 
Ingen bild

Sandy

11 juli 2014 16:26

Kul att du lagt dem i olika kategorier, bra inspiration och kul för en själv också. Puss

 
Frida-Martina

Frida-Martina

12 juli 2014 10:26

Gött mos! Det här har jag väntat på att du skulle göra men inte orkat föreslå :P

http://www.frida-martina.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 13 dec 20:12

Glad Lucia till er alla mina fina läsare! Hoppas eran fredag har varit tiptop och att ni kanske hade turen att se Lucia! Ha en skön helg! ...

Av jempa - Fredag 6 dec 19:47

Hur söt är inte Jason när han sitter där i sittdelen?! Lillhjärtat, taggad på promenad :) Invigde dojorna från H&M på dagens prommis, dom funkade mycket bra, fick inte ens skoskav ;) o då var vi ändå ute o gick i 1,5 timma. Vi har ju Linas M...

Av jempa - Torsdag 5 dec 22:05


Under black friday så köpte vi en ny kaffemaskin, och ikväll hämtade David ut den. Den förra (som vi haft i 11 år! Hur sjukt?!) gick sönder för några veckor sedan. Så efter att ha läst igenom en del recensioner och jämfört bland flera olika ma...

Av jempa - Onsdag 4 dec 11:45

Beställde nya skor från H&M under deras Black friday, dessa skor har jag kikat på innan och jag ääälskar när man nästa gång spanar på dom så är dom nedsatta, då klickar man hem dirr! Även dessa e från H&M, ville ha ett par skor man snabbt bara k...

Av jempa - Måndag 2 dec 23:30

Idag blir lillgrabben 7 månader minsann! Och det var inte helt lätt att fota månadsbilden, hehe, hans favoritsysselsättning är nämligen att rulla, rulla och rulla lite till :) Han börjar även bli riktigt duktig på att stå mot möbler, visst det...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se