jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 juli 2014

blogg på semester

Av jempa - 11 juli 2014 13:40

 

havet är amazing i Dubai!


ja, som ni har märkt så har bloggningarna varit rätt så mycket färre den här senaste tiden (till min systers stora besvikelse, haha, hon tjatar hela tiden på att jag ska blogga), men det är inte så enkelt att hålla den uppdaterad när man är på resande fot. Jag gillar ju inte att blogga från mobilen eftersom bilderna blir så himla stora osv. Men snart är semestern slut så då kanske det blir lite bättre ;)

Och jag vet att det har blivit lite sämre sen jag bytte jobb för 1,5 år sedan, eftersom jag slutar 2 timmar senare än när jag jobbade på städ, så finns inte riktigt tiden till bloggen alla dagar.

Men det är ju så roligt att kolla tillbaka så jag ska försöka hålla den mer uppdaterad.


Är det något speciellt ni vill att jag bloggar om? Kanske nån som sitter på en massa bra idéer på vad jag ska skriva om?


Men vet ni vad jag ska göra nu? Jo, lägga mig på golvet i vardagsrummet och öppna fönstret = sola på det viset man gör när man inte har någon balkong!

 
 
Ingen bild

Sandy

11 juli 2014 16:24

Shoppingtips är alltid kul tycker jag, både kläder, skor och skönhetsvård etc. Sedan är det alltid kul att ha vardagsbloggning om vad som händer just i vardagen. Kanske: i min väska tema och i min nessesär kan vara något? Dagens outfit är också alltid skoj! Puss

jempa

11 juli 2014 16:31

Bra tips!! :D Tack gumman!

 
Ingen bild

Pia

13 juli 2014 00:09

Det är alltid roligt att läsa din blogg, oavsett! Tycker också du borde skriva varje dag :) Klädtips och sminktips är bra. Men dina lite mer personlig inlägg är också kul!

jempa

13 juli 2014 09:32

Tack för tipsen, Pia! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 19 juli 09:16

Är så taggad på ny inredning sedan när vi flyttar! Det vi absolut behöver är en ny soffa och nytt matbord + stolar. Tipsa gärna om snygga möbler :) det är något liknande detta jag är ute efter i inredningsstil (sorry för fult kollage/moodboard men ...

Av jempa - Måndag 15 juli 11:24


Jag rensar ju som tusan nu inför flytten och slänger, skänker och säljer bort en massa saker o kläder :) Gå gärna in o kika på Marketplace på Facebook om du hittar något du gillar. Dessa prylar ovan är det som finns ute just nu, men jag rensar hel...

Av jempa - Lördag 13 juli 10:12

Har kommit fram till att dom bebiskläder jag gillar bäst finns på Kappahl! Då menar jag inte Newbie utan från just Kappahl. Även om Newbie har sjukt fina plagg så är Kappahls lite mer min stil, lite tuffare :) visar mina favoriter! (Som är typ varend...

Av jempa - Torsdag 11 juli 00:24

Ser på besöksstatistiken att jag fått en del nya läsare, så himla roligt! Välkomna till min lilla blogg! :) som faktiskt har några år på nacken, typ 10-11 år. Galet! Har dock inte bloggat konstant utan det har blivit en del pauser genom åren men s...

Av jempa - Torsdag 4 juli 21:55

Jason har varit i farten igen ;) han har fyndat lite nya plagg på stan ikväll. Han har ju vuxit lill-farbrorn våran så nu har han storlek 62, så der var dags för en liten shoppingrunda. Jag tyckte rean på stan var riktigt bra, och då har den ju ändå ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se