jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 juli 2014

blogg på semester

Av jempa - 11 juli 2014 13:40

 

havet är amazing i Dubai!


ja, som ni har märkt så har bloggningarna varit rätt så mycket färre den här senaste tiden (till min systers stora besvikelse, haha, hon tjatar hela tiden på att jag ska blogga), men det är inte så enkelt att hålla den uppdaterad när man är på resande fot. Jag gillar ju inte att blogga från mobilen eftersom bilderna blir så himla stora osv. Men snart är semestern slut så då kanske det blir lite bättre ;)

Och jag vet att det har blivit lite sämre sen jag bytte jobb för 1,5 år sedan, eftersom jag slutar 2 timmar senare än när jag jobbade på städ, så finns inte riktigt tiden till bloggen alla dagar.

Men det är ju så roligt att kolla tillbaka så jag ska försöka hålla den mer uppdaterad.


Är det något speciellt ni vill att jag bloggar om? Kanske nån som sitter på en massa bra idéer på vad jag ska skriva om?


Men vet ni vad jag ska göra nu? Jo, lägga mig på golvet i vardagsrummet och öppna fönstret = sola på det viset man gör när man inte har någon balkong!

 
 
Ingen bild

Sandy

11 juli 2014 16:24

Shoppingtips är alltid kul tycker jag, både kläder, skor och skönhetsvård etc. Sedan är det alltid kul att ha vardagsbloggning om vad som händer just i vardagen. Kanske: i min väska tema och i min nessesär kan vara något? Dagens outfit är också alltid skoj! Puss

jempa

11 juli 2014 16:31

Bra tips!! :D Tack gumman!

 
Ingen bild

Pia

13 juli 2014 00:09

Det är alltid roligt att läsa din blogg, oavsett! Tycker också du borde skriva varje dag :) Klädtips och sminktips är bra. Men dina lite mer personlig inlägg är också kul!

jempa

13 juli 2014 09:32

Tack för tipsen, Pia! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 13 dec 20:12

Glad Lucia till er alla mina fina läsare! Hoppas eran fredag har varit tiptop och att ni kanske hade turen att se Lucia! Ha en skön helg! ...

Av jempa - Fredag 6 dec 19:47

Hur söt är inte Jason när han sitter där i sittdelen?! Lillhjärtat, taggad på promenad :) Invigde dojorna från H&M på dagens prommis, dom funkade mycket bra, fick inte ens skoskav ;) o då var vi ändå ute o gick i 1,5 timma. Vi har ju Linas M...

Av jempa - Torsdag 5 dec 22:05


Under black friday så köpte vi en ny kaffemaskin, och ikväll hämtade David ut den. Den förra (som vi haft i 11 år! Hur sjukt?!) gick sönder för några veckor sedan. Så efter att ha läst igenom en del recensioner och jämfört bland flera olika ma...

Av jempa - Onsdag 4 dec 11:45

Beställde nya skor från H&M under deras Black friday, dessa skor har jag kikat på innan och jag ääälskar när man nästa gång spanar på dom så är dom nedsatta, då klickar man hem dirr! Även dessa e från H&M, ville ha ett par skor man snabbt bara k...

Av jempa - Måndag 2 dec 23:30

Idag blir lillgrabben 7 månader minsann! Och det var inte helt lätt att fota månadsbilden, hehe, hans favoritsysselsättning är nämligen att rulla, rulla och rulla lite till :) Han börjar även bli riktigt duktig på att stå mot möbler, visst det...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se