jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 juli 2014

blogg på semester

Av jempa - 11 juli 2014 13:40

 

havet är amazing i Dubai!


ja, som ni har märkt så har bloggningarna varit rätt så mycket färre den här senaste tiden (till min systers stora besvikelse, haha, hon tjatar hela tiden på att jag ska blogga), men det är inte så enkelt att hålla den uppdaterad när man är på resande fot. Jag gillar ju inte att blogga från mobilen eftersom bilderna blir så himla stora osv. Men snart är semestern slut så då kanske det blir lite bättre ;)

Och jag vet att det har blivit lite sämre sen jag bytte jobb för 1,5 år sedan, eftersom jag slutar 2 timmar senare än när jag jobbade på städ, så finns inte riktigt tiden till bloggen alla dagar.

Men det är ju så roligt att kolla tillbaka så jag ska försöka hålla den mer uppdaterad.


Är det något speciellt ni vill att jag bloggar om? Kanske nån som sitter på en massa bra idéer på vad jag ska skriva om?


Men vet ni vad jag ska göra nu? Jo, lägga mig på golvet i vardagsrummet och öppna fönstret = sola på det viset man gör när man inte har någon balkong!

 
 
Ingen bild

Sandy

11 juli 2014 16:24

Shoppingtips är alltid kul tycker jag, både kläder, skor och skönhetsvård etc. Sedan är det alltid kul att ha vardagsbloggning om vad som händer just i vardagen. Kanske: i min väska tema och i min nessesär kan vara något? Dagens outfit är också alltid skoj! Puss

jempa

11 juli 2014 16:31

Bra tips!! :D Tack gumman!

 
Ingen bild

Pia

13 juli 2014 00:09

Det är alltid roligt att läsa din blogg, oavsett! Tycker också du borde skriva varje dag :) Klädtips och sminktips är bra. Men dina lite mer personlig inlägg är också kul!

jempa

13 juli 2014 09:32

Tack för tipsen, Pia! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Av jempa - Torsdag 31 jan 19:33


Sjukt att jag redan är i vecka 25! Jag tycker tiden går sååå fort! Kommer man hinna känna sig redo när förlossningen kommer? Hoppas det åtminstone! I helgen ska vi nog åka ut till Birsta o börja spana lite på barnvagnar och ta en sväng på IKEA oc...

Av jempa - Onsdag 23 jan 10:44

  Här är filmen från Rom, bättre sent än aldrig va? ;)  ...

Av jempa - Söndag 20 jan 17:01


Idag går jag egentligen in i vecka 24, men jag har inte tagit någon bild på magen denna vecka så tog en idag, en dag hit eller dit, de får funka :) Jag känner av bebisen varje dag, vissa dagar mer än andra, och mest aktivitet är på natten och när ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se