jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 15 maj 2012

packar

Av jempa - 15 maj 2012 19:32

 

Håller på att packa väskan =) Imorgon följer jag med syrran till Lillström. Ska ta med mig Nikon också, tänkte fota Sydney och syrran. Hoppas på bra väder! Vore kul om man kunde få sitta lite i sadeln igen också, nu var det lite för länge sen sist kan jag känna.

Så på torsdagen hänger jag med dom till Birsta på en shoppingtur. Himla skönt med en ledig dag såhär nästan mitt i veckan :)

 
 
Frida-Martina

Frida-Martina

15 maj 2012 20:03

Jo jag testade den större också, men den blev för stor.. Vart lite "strandväska" över den :] Så Medium var perfekt:: Är sjukt nöjd! Vill dock även ha någon liten väska, som man kan ha om man bara vill gå ut och äta fin middag eller ta en drink! men det blir ett senare projekt.

http://www.frida-martina.se

 
Ingen bild

Sandy

16 maj 2012 12:41

Hej,
Så mysigt! Visa gärna bilder sen, så kul att se!
Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 19 juli 09:16

Är så taggad på ny inredning sedan när vi flyttar! Det vi absolut behöver är en ny soffa och nytt matbord + stolar. Tipsa gärna om snygga möbler :) det är något liknande detta jag är ute efter i inredningsstil (sorry för fult kollage/moodboard men ...

Av jempa - Måndag 15 juli 11:24


Jag rensar ju som tusan nu inför flytten och slänger, skänker och säljer bort en massa saker o kläder :) Gå gärna in o kika på Marketplace på Facebook om du hittar något du gillar. Dessa prylar ovan är det som finns ute just nu, men jag rensar hel...

Av jempa - Lördag 13 juli 10:12

Har kommit fram till att dom bebiskläder jag gillar bäst finns på Kappahl! Då menar jag inte Newbie utan från just Kappahl. Även om Newbie har sjukt fina plagg så är Kappahls lite mer min stil, lite tuffare :) visar mina favoriter! (Som är typ varend...

Av jempa - Torsdag 11 juli 00:24

Ser på besöksstatistiken att jag fått en del nya läsare, så himla roligt! Välkomna till min lilla blogg! :) som faktiskt har några år på nacken, typ 10-11 år. Galet! Har dock inte bloggat konstant utan det har blivit en del pauser genom åren men s...

Av jempa - Torsdag 4 juli 21:55

Jason har varit i farten igen ;) han har fyndat lite nya plagg på stan ikväll. Han har ju vuxit lill-farbrorn våran så nu har han storlek 62, så der var dags för en liten shoppingrunda. Jag tyckte rean på stan var riktigt bra, och då har den ju ändå ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se