jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 15 maj 2011

Helgen i Stockholm!

Av jempa - 15 maj 2011 19:00

Sådär, nu är jag hemma i Sundsvall igen. Tänkte dra helgen en snabbis :)


Jag kom ju ner rätt så sent på fredagen (19.30), o Sandra hämtade upp mig på Centralstationen och sen åkte vi vidare till Sundbyberg, först stannade vi till på Hemmakväll och köpte godis och sedan for vi vidare till lägenheten. Jättefin lägenhet och en underbar balkong! :)


 

en hel bunke me karra! :)


 

Jättefin ballis!


 

O våra goda pizzor! :) Snygg form va? haha


Vi fixade våra hemmagjorda pizzor och det var verkligen jättegott! Hade ju bara tagit en baguette med skagenröra innan jag satte mig på tåget den dagen, så "riktig" mat i magen kändes behövligt :)

Sedan chillade vi o såg på teve, tror vi somnade runt 01-snåret.


Vaknade vid 09, käkade smarrig frukost, fixade oss och sen for vi in till stan för shopping :) Kan visare en bilderna på shoppingen sen.

Vi käkade lunch/middag på Fridays, alltid lika gott där! Det blev varsin burgare och dipp.


 

Den goda frukosten! Yoghurt med hallon o blåbär tillsammans med nötter.


 

Lunch/middagen på Fridays!


Sen fortsatte vi shoppingen ett tag, och sedan for vi hem till Sandras syster Camilla o hämtade lilla Stella som vi skulle vara hundvakt åt :) Hon är en blandning mellan chihuahua och papillon o verkligen toksööt!

Sen for vi hemöver igen. Vi åt massa godis o chips o jordnötsringar hela kvällen och tittade på Eurovision, myysigt :) Bra att Saade kom trea iallafall! Fast jag tyckte hans låt faktiskt var bäst.


mm, och så idag har vi mest tagit det lugnt innan mitt tåg gick vid 14.30 Vi satt på ett mysigt fik med Stella och chillade :) Så det blev en bra avslutning på en rolig helg!

Fick även ett jättefin armband! Det kommer från Systrar Design för er som också vill skaffa er ett lika fint ;)


  Sandy & Stella :)


Det är vitt, med en uggla och så står det HOPE på brickan. 


Nu väntar jag på maten som vi har beställt på pizza.nu. Gott ska de bli!

Man blir hungrig av att resa :)

 
 
Ingen bild

Sandy

15 maj 2011 19:53

Tack för en jättemysig helg sötis!
Måste göras om!
Puss

jempa

15 maj 2011 19:59

Tack själv! :D Haft det jättebra i helgen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 19 maj 14:23

Vi bara myser vidare i bebisbubblan! Han är ju så fin och det pirrar i magen varje gång jag kollar på honom! Ungefär samma känslor som när man är kär :) Fina Jason! Vad vi har väntat på dig! ...

Av jempa - Lördag 18 maj 10:22

Dessa bilder togs i vecka 37, den 27/4, 3 dagar innan vattnet gick. Och vilken tur att jag jobbade halvdag den dagen (30/4)! Annars hade vattnet gått på jobbet :D för det var nämligen kl 16. Jag låg i soffan o chilla efter att ha smällt i mig k...

Av jempa - Lördag 18 maj 09:34

Världens finaste Jason är här! Han kom till oss hela 16 dagar för tidigt, en snöig dag i Maj, närmare bestämt den 2/5. Kl 14.45, 51 cm lång, 3190 gram. Helt perfekt! Både han och jag fick en lite tuff start då vi drabbades av infektion, pga lång v...

Av jempa - Tisdag 23 april 09:52

Jag har ju världens finaste arbetskamrater!! Tänk att dom fixade en babyshower till mig?! Sjukt fint ...

Av jempa - Måndag 15 april 12:28


Igår beställde jag en ny mobil! Wiiieee! Det är alltid så roligt med nya teknikprylar tycker jag :) det blev en Huawei P30 Pro. Jag har en Huawei nu också, som jag haft i typ två år, så nu var det dags att byta. Halebop har en service att dom värdes...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se