jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 5 maj 2013

Av jempa - 5 maj 2013 15:13

Har just dammat och dammsugit här hemma, vädrat igenom hela lägenheten också. Skönt när de luktar friskt tycker jag!
David e ute o kör mc, såg precis på Instagram att han tagit bild på en annan mc som han provkört på Northcar, en sån där tjock sportmotorcykel, ni vet va jag menar va? En sån som man måste ha utsträckta armar o halvligga över tjocktanken. Äh, vet inte va dom kallas riktigt men ser ut o gå fort som zlatan iaf! Så han har de bra medans jag fr städa..... Menmen de gör inte så mycket egentligen.
Får se om vi tar en geocaching tur mot Korsta senare, finns tre lätta där som jag e sugen på att ta. Och lite mysigt är de faktiskt att åka med han :) så roligt också att en del folk håller för öronen när man e ute o åker, haha, visst den låter mycket (dock inte olagligt mycket!) men alltså vilka jekla dramaqueens som håller för öronen?! Skärpning för fasen.. Töntar! En dag var det till o me en gubbe som "hötte" med näven åt David, LOL. David gjorde tummen upp tillbaka ;) nästa gång måste han faen stanna o fråga vad problemet är. Hoppas han har en Gopro kamera fastsatt på hjälmen då för jag skulle så gärna vilja höra den dialogen! Vägen e ju ändå till för alla, är ju inte direkt så att han kör på privata vägar.



Av jempa - 5 maj 2013 13:23

Alltså, jag och David längtar ihjäl oss nästan tills vi ska åka till Los Angeles! Och Las vegas, såklart!

Och självfallet måste vi passa på att åka till Six Flags Magic Mountain, där ska det finnas massa läskiga berg o dal banor och annat skoj. Det ligger bara en bit utanför Los Angeles så det känns som ett måste, vem vill inte ha varit på ett Six Flags lixom?! Just tellin.. ;) *övar på engelskan också*


Men iaf, där i anknytning till Magix Mountain finns ett vattenland också som heter Hurricane Harbor, kollade runt lite på youtube och hittade denna najsiga video. Spola fram 1 minut så får ni se något härligt :D Visst vill man dit?! Ser ju riktigt roligt ut. Men ska vi dit så får det isf bli en egen dag eftersom Magic Mountain lär ta en hel dag bara det, där kommer vi iallafall köpa ett VIP pass så vi slipper stå i flera timmars kö, så istället glider vi bara förbi alla. Det tror jag är värt varenda krona!

Men hur som helst, vi e bara där i 9 dagar och det finns myyycket annat vi vill hinna göra i L.A också så får vi någon dag över kan det bli Hurricane Harbor.



Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards