jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2013

Santa Monica Pier

Av jempa - 18 augusti 2013 12:02

Det är mycket kvar att visa från resan, och den här gången tänkte jag visa lite bilder från piren i Santa Monica. Där på piren är det som ett mini-tivoli med en berg och dalbana - Skeppet - fritt fall och en del barnkaruseller. Men utöver det så är det en populär plats för fiskarna, och man får en otrolig utsikt över havet och mot Malibu, vackert kan jag lova! Bilderna gör inte vyn rättvisa! Piren måste man absolut besöka om man ska till Los Angeles!


Sedan som den lilla O.C (serien alltså)-nörd man är så blir man lite "starstrucked" bara av tanken att dom har spelat in en del avsnitt där! :) Det är ju som sagt flera ställen man har varit på där olika tvserier och filmer har spelats in.

Och ja just det, stranden där vid Venice Beach och Santa Monica har dom spelat in Baywatch på också, kul! :)


På väg mot pirens parkeringar (som det fanns gott om, tack och lov!) 

Nyp mig i armen-känsla ;)   


Inte det lättaste att fota med solen i ögonen :)   

 

Utsikt mot Santa Monica och längre bort på den sidan ligger Malibu.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 14 feb 22:32

Livets mysigaste Alla hjärtans dag har jag haft! Den första tillsammans med Jason! ?? På förmiddagen så tog vi det lugnt hemma. Jason börjar dra sig upp nu och han älskar att stå upp i spjälsängen, hans ögon lyser verkligen av stolthet och han...

Av jempa - Tisdag 11 feb 19:42

Blev lite besviken på filten jag beställde, jag trodde den var i typ samma vita nyans som kuddfodralet hör ovan som jag också beställde, o som jag älskar! Men filten var dessvärre lite "gulare" vit så den passar inte i soffan. Däremot fick den ham...

Av jempa - Lördag 8 feb 21:13

Jag bloggade om denna dress för ett tag sedan, o igår när jag var på stan så köpte jag den. Älskar den gula nyansen! Har slutat köpa bodys nu till Jason, sorgligt faktiskt! Min lilla bebis blir stor! Men han är så himla rörlig och vill sällan l...

Av jempa - Torsdag 6 feb 21:50


Idag beställde jag denna filt och den flätade kudden från Jotex. Ska ljusa upp lite i soffan tänkte jag. Ska ta undan päls-pläden och den blåa filten som vi har i soffan nu, o dit med dessa ljusa textilier istället så blir det lite vårigare :) T...

Av jempa - Onsdag 5 feb 20:31

Mamma fyller år idag så vi var där o hälsade på, så mysigt! Vi fick lchf-middag: kycklinggratäng med blomkål, jevulskt gott vare! Och sen tårta, såklart, till efterrätt! Yummie! Jason tyckte också om att hälsa på hos mormor o morfar, så mycket att...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se