jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 9 augusti 2013

Av jempa - 9 augusti 2013 23:45

Vi bodde bara två gator nedanför Hollywood Walk of Fame så det tog kanske 2 minuter att gå till stället där det börjar, och där dom mest maxade stjärnorna är, såsom Elvis Presley och The Beatles, sedan tar det ju ett tag att gå hela den lååånga gatan (vi gick inte ens hela den) förbi Kodak Theatre och Madame Tussauds m.m Stjärnor prydde båda sidorna av gatan och det var många namn som man aldrig hört talas om.

Coolt att man har varit där, även det känns surrealistiskt! Som med det mesta där i Los Angeles, eftersom det länge har varit en dröm för mig att få åka dit, men det har alltid känts så långt borta och nästan ouppnåeligt.


Bilder kommer här:

 

Det här var i början av walk of fame.


   

Starten :)


     

Backstreet Boys, står det ;)


   

En Darth Vader, inga konstigheter på den här gatan :)


 

Den här öppna gallerian låg där efter gatan, med en bro där man kan ta bilder på Hollywood-skylten.

Gallerian var halvkass annars, förutom Victorias Secret-butiken =)


Och bild tog vi såklart därifrån bron =)



   

Och så gick vi in på Madame Tussauds, såklart. Premiär för oss och det var riktigt ballt! Nästan obehagligt verkliga ser dom ut!


           


Av jempa - 9 augusti 2013 19:25

Lite pics på skylten från Nikon kommer här:

     

Av jempa - 9 augusti 2013 19:21

Bloggade litegranna några inlägg ner om Griffith Observatory och att vi hike:ade en bit därifrån uppåt mot Holluwoodskylten, vi kom inte tillräckligt nära men vi fick en grym utsikt över staden istället.
Iaf, jag hade kollat upp en adress sen innan på google maps som tog oss så nära skylten som möjligt. Så vi for dit och när vi kom fram kändes det heeelt sjukt att vi äntligen var där! Jag rös längs hela benen och blev alldeles tårögd!

     



Av jempa - 9 augusti 2013 14:49

 

 


 


Den 2 Augusti blev vi Mr och Mrs Hägglund i Las Vegas :) Helt crazy va?! Kan inte förstå det än!


Vi gifte oss i en drive thru (haha! Såå roligt!) i The little white wedding chapel - ett väldigt känt kapell där bl.a Britney Spears, Eva Longoria, Frank Sinatra och Bruce Willis har gift sig.

Det var absolut inget impulsivt utan det här bokade vi redan i Mars, och det har varit så himla svårt att hålla det hemligt! Har velat tala om det för hela världen :)


Just ett drive thru-wedding passade oss perfekt! Det var avslappnat, roligt, spännande, annorlunda men ändå intimt och väldigt speciellt!


Efteråt på kvällen gick vi och åt en fin middag på exklusiva sushi-restaurangen Nobu som ligger i Ceasars Palace. Där skålade vi med champagne och efter det serverade dom oss vin och sushibitar och en sallad som var så himmelskt god! Rekommenderar verkligen den restaurangen! Kanonbra service också verkligen.

David fyllde även 30 år den dagen vi gifte oss, så vi hade verkligen mycket att fira, och det kände man ju av dagen efter ;) Iallafall jag! haha


Våra ringar kommer från Schalins och består av vitt guld, min även med diamanter.


Här är två bilder på kapellet och The tunnel of Love - där man kör igenom innan man kommer till själva luckan där Henry (prästen) väntade på oss :D haha, jag älskar't!

   


2013-08-02 - våran dag


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards