jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 11 augusti 2013

Av jempa - 11 augusti 2013 12:36

På våran första dag i Los Angeles så åkte vi en sån där Hollywoodtour, en tur där man får se var kändisarna bor och andra roligheter. T, ex Kim Kardashians favoritfik och ett hotell som Leonardo Dicaprio äger, javisst vettni, dom e inte bara skådisar utan hotellägare också, det hade iallafall inte jag någon aning om.


  

Det här var våran bil :) Tog bild på den när vi stannat till vid ett ställe för att få se utsikten över staden. Och på den lilla vägen upp till utsiktsplatsen, som vi fick gå till, låg det en orm där bredvid trappen, så jekla äckligt! Den var kolsvart med en knallgul rand, snusko! På vägen tillbaka så var den borta..


 

Usikten mot Hollywood-skylten :) Ser ni den? Det är ju ofta disigt i den där staden så den syns kanske inte så bra.

 

Utsikt mot staden, där nere i mitten ser man Hollywood Bowl, en öppen stor arena där många kändisar uppträtt. Så roligt med den här staden för man såg flera ställen där dom spelat in t.ex 90210, serien som jag diggar rätt mycket :) Hollywood Bowl har varit med i några avsnitt.

 

Här bor Ringo Starr! Det kommer jag ihåg just för att det var stjärnor på grinden :) Det som e synd är ju att alla dom där större kändisarna har ju en stor fet grind och sedan ser man ingenting alls av själva huset, men man förstår dom ju också.. är ju en säkerhet för dom såklart.

 

Christina Aguileras hus, wiiiee! :) Som man faktiskt såg lite av dessutom! hehe


Michael Jacksons hus som han hyrde innan han dog. Man ser hans badrumsfönster, där han säckade ihop.. :/

 

Ellen Degeneres uppfart! Där hon bor tillsammans med Portia De Rossi.

Älskar Ellen! Så himla rolig och verkar vara så ödmjuk!


 

Beverly Hills Hotel!

 

Cool häck tyckte jag :)


 


Här var det ju någon som bodde också, men kommer inte ihåg vem.. hehe :) Madonna kanske?!


   

Fresh Prince in Bel Air-huset! :)

Av jempa - 11 augusti 2013 11:58

Igår blev vi bjudna på middag hemma hos Jocke & Pia, fick asgoda hamburgare s8m jocke gjort heeelt från grunden, jag fick t.o.m hemmagjort hamburgerbröd :) tack snälla ni!
Senare på kvällen for vi upp till Strike Club, Micke hängde på också, men där uppe var det ju helt dött o alla spelmaskiner var ur funktion, värdelöst. Så vi for ner på stan och gick på Udda Tapas bar och satt där på taket och njöt, riktigt najs ställe! Proppat med folk också. Dit måste man tillbaka, o då vill jag prova maten!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards