jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 9 november 2012

jobbigt

Av jempa - 9 november 2012 16:14

*suck* Ja, fett jobbig dag idag. Psykiskt! Sa "hejdå" till mina underbara jobbkompisar. Fy 17 vad jag kommer sakna dom! Det blev en ganska så känslosam eftermiddag idag, och med en klump i halsen gick jag därifrån för sista gången. Hur ska jag klara mig utan dom då? Ja det vette tusan.. MEN skulle det nu bli så att jag inte trivs på det nya stället så har jag redan hört mig för, både med min nya chef och med min gamla, att jag får komma tillbaka. Och det känns faktiskt himla skönt o veta! Det kommer vara en vikarie istället för mig nu ett tag framöver, så skulle jag vilja ha mitt gamla jobb tillbaka så är det lätt att ordna.

Men vi får väl hoppas att jag kommer trivas på det nya stället också :) Även om jag har svårt att tro att jag kommer ha sånna stora fnissattacker som jag hade med Marika, eller någon som hittar på små bus som Fernando gjorde. Han hade tejpat ihop kaffepaketet en morgon när jag kom och han visste att jag skulle göra kaffe, t.ex :) Ja det var mycket sånna roliga grejjer som hände!


Ne nu ska jag försöka blicka framåt! :) Det känns ju faktiskt spännande med något nytt också! Men idag känns det mest bara ledsamt...


Nu ska jag göra mig klar för o träffa syrran. Jag åker ju till Lillström i helgen, så får se hur de blir med bloggningarna! Kram på er!


 
 
A

A

9 november 2012 16:48

Lycka till med nya jobbet!

http://minsoffa.blogg.se

jempa

9 november 2012 20:35

Tack! :)

 
Ingen bild

Tessan

9 november 2012 17:32

Inom vilken bransch jobbar du?
Nyfiken!! :)

jempa

9 november 2012 20:35

Städbranchen tidigare. Nu växel/reception :)

 
Ingen bild

Tappani

9 november 2012 18:49

Särpning pruten! Te kommer pli jättebra!

jempa

9 november 2012 20:35

Ah hoppas de! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se