jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 9 november 2012

jobbigt

Av jempa - 9 november 2012 16:14

*suck* Ja, fett jobbig dag idag. Psykiskt! Sa "hejdå" till mina underbara jobbkompisar. Fy 17 vad jag kommer sakna dom! Det blev en ganska så känslosam eftermiddag idag, och med en klump i halsen gick jag därifrån för sista gången. Hur ska jag klara mig utan dom då? Ja det vette tusan.. MEN skulle det nu bli så att jag inte trivs på det nya stället så har jag redan hört mig för, både med min nya chef och med min gamla, att jag får komma tillbaka. Och det känns faktiskt himla skönt o veta! Det kommer vara en vikarie istället för mig nu ett tag framöver, så skulle jag vilja ha mitt gamla jobb tillbaka så är det lätt att ordna.

Men vi får väl hoppas att jag kommer trivas på det nya stället också :) Även om jag har svårt att tro att jag kommer ha sånna stora fnissattacker som jag hade med Marika, eller någon som hittar på små bus som Fernando gjorde. Han hade tejpat ihop kaffepaketet en morgon när jag kom och han visste att jag skulle göra kaffe, t.ex :) Ja det var mycket sånna roliga grejjer som hände!


Ne nu ska jag försöka blicka framåt! :) Det känns ju faktiskt spännande med något nytt också! Men idag känns det mest bara ledsamt...


Nu ska jag göra mig klar för o träffa syrran. Jag åker ju till Lillström i helgen, så får se hur de blir med bloggningarna! Kram på er!


 
 
A

A

9 november 2012 16:48

Lycka till med nya jobbet!

http://minsoffa.blogg.se

jempa

9 november 2012 20:35

Tack! :)

 
Ingen bild

Tessan

9 november 2012 17:32

Inom vilken bransch jobbar du?
Nyfiken!! :)

jempa

9 november 2012 20:35

Städbranchen tidigare. Nu växel/reception :)

 
Ingen bild

Tappani

9 november 2012 18:49

Särpning pruten! Te kommer pli jättebra!

jempa

9 november 2012 20:35

Ah hoppas de! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 17 mars 21:29


Klickade hem detta idag från Lyko, är astaggad på att prova schampo o balsamet :) Är det någon av er som testat dessa? De hade iaf fått bra betyg så jag hoppas de funkar bra på mitt hår åxå. Även mascaran (Clarins Supra Volume) ska vara bra sägs...

Av jempa - Tisdag 12 mars 12:10

I fredags åkte vi på en myshelg till Uppsala, en helg helt utan planer. Våran sista resa tillsammans innan bebisen kommer ...

Av jempa - Lördag 2 mars 20:40


Magen har verkligen vuxit rejält nu dom senaste 2 veckorna. Der sägs att det är mellan vecka 28-32 som den växer som mest. Igår var jag till barnmorskan. Järnvärdet låg på 107, trots att jag känner mig pigg. Men det kan tydligen ta en månad från a...

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se