jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 9 november 2012

jobbigt

Av jempa - 9 november 2012 16:14

*suck* Ja, fett jobbig dag idag. Psykiskt! Sa "hejdå" till mina underbara jobbkompisar. Fy 17 vad jag kommer sakna dom! Det blev en ganska så känslosam eftermiddag idag, och med en klump i halsen gick jag därifrån för sista gången. Hur ska jag klara mig utan dom då? Ja det vette tusan.. MEN skulle det nu bli så att jag inte trivs på det nya stället så har jag redan hört mig för, både med min nya chef och med min gamla, att jag får komma tillbaka. Och det känns faktiskt himla skönt o veta! Det kommer vara en vikarie istället för mig nu ett tag framöver, så skulle jag vilja ha mitt gamla jobb tillbaka så är det lätt att ordna.

Men vi får väl hoppas att jag kommer trivas på det nya stället också :) Även om jag har svårt att tro att jag kommer ha sånna stora fnissattacker som jag hade med Marika, eller någon som hittar på små bus som Fernando gjorde. Han hade tejpat ihop kaffepaketet en morgon när jag kom och han visste att jag skulle göra kaffe, t.ex :) Ja det var mycket sånna roliga grejjer som hände!


Ne nu ska jag försöka blicka framåt! :) Det känns ju faktiskt spännande med något nytt också! Men idag känns det mest bara ledsamt...


Nu ska jag göra mig klar för o träffa syrran. Jag åker ju till Lillström i helgen, så får se hur de blir med bloggningarna! Kram på er!


 
 
A

A

9 november 2012 16:48

Lycka till med nya jobbet!

http://minsoffa.blogg.se

jempa

9 november 2012 20:35

Tack! :)

 
Ingen bild

Tessan

9 november 2012 17:32

Inom vilken bransch jobbar du?
Nyfiken!! :)

jempa

9 november 2012 20:35

Städbranchen tidigare. Nu växel/reception :)

 
Ingen bild

Tappani

9 november 2012 18:49

Särpning pruten! Te kommer pli jättebra!

jempa

9 november 2012 20:35

Ah hoppas de! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 jan 15:28


  Jacka från Bon Prix   Beställde en jacka från Bon prix för några veckor sedan, då min vinterjacka börjar bli lite tajt, hehe :) Så denna fick det bli. 349 spänn på rea, asbra! Jag känner att jag helst inte vill köpa så mycket mammakläder, ...

Av jempa - Måndag 7 jan 16:12

Tänk att igår gick vi in i vecka 22! Jag tycker veckorna nu bara går av bara farten! I början däremot var det otroligt segt, dom första 12 veckorna kunde inte gått mer långsamt, man ville ju bara att den tiden skulle flyga förbi, eftersom risken f...

Av jempa - Fredag 4 jan 20:19

God fortsättning på er! Hade ni en bra nyårsafton? Min var jättebra! Vi var bjuden på middag hemma hos ett par i Granloholm. Det var vi och typ 9 till tror jag? Riktigt trevligt och supergod mat! Så fin dukning också! Här ser vi förrätten, och ja...

Av jempa - 30 december 2018 08:44

Hej på er! Om ni finns kvar förstås?? :) Var ju ett tag sedan jag bloggade sist. Har lixom tappat lusten lite, får hoppas den kommer tillbaks.Har ju hänt en del sen sist! Som ni kan se på bilden ovan så ska vi bli föräldrar! Äntligen! :) I Maj kom...

Av jempa - 8 juli 2018 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se