jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 februari 2012

Andra koppen

Av jempa - 11 februari 2012 11:18

  Min nya favoritkopp!


Godmorgon!


Hade lite problem att somna igår, antar att det beror på att David inte låg bredvid mig.. iofs brukar vi inte gå och lägga oss riktigt samtidigt varenda dag heller med tanke på att han börjar senare än mig, och kan då förstås vara vaken längre. Men det ger ändå en trygghet när jag hör han knappra på tangentbordet eller nynna med till musiken han lyssnar på i lurarna =)

Hur som helst, jag satte igång lite Phil Collins på iPhonen så somnade jag ganska snabbt.


Vaknade vid 09, tog en dusch och tittade på SF-kanalen, mycket mysiga filmer på morgonarna, mest barnfilmer som jag är ett fan av, haha =) Vem kan få nog av Madicken lixom?!


Halsen krånglade imorse, men efter två koppar kaffe så är den faktiskt ganska funktionsduglig, kan svälja utan att avliva ungefär.. =) Däremot är öronen täppta. Jag har fått Kolloidalt silver av pappa också som jag ska spraya i gommen några ggr/dag (sägs vara väldigt effektivt mot förkylningar) och så dricker jag Kan Jang så borde vara tillbaks på banan snart igen.


Hoppas ni får en bra lördag! Min kommer bli lugn...

 
 
Ingen bild

Sandy

11 februari 2012 19:34

Snygg mugg! Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Av jempa - Torsdag 31 jan 19:33


Sjukt att jag redan är i vecka 25! Jag tycker tiden går sååå fort! Kommer man hinna känna sig redo när förlossningen kommer? Hoppas det åtminstone! I helgen ska vi nog åka ut till Birsta o börja spana lite på barnvagnar och ta en sväng på IKEA oc...

Av jempa - Onsdag 23 jan 10:44

  Här är filmen från Rom, bättre sent än aldrig va? ;)  ...

Av jempa - Söndag 20 jan 17:01


Idag går jag egentligen in i vecka 24, men jag har inte tagit någon bild på magen denna vecka så tog en idag, en dag hit eller dit, de får funka :) Jag känner av bebisen varje dag, vissa dagar mer än andra, och mest aktivitet är på natten och när ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se