jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 februari 2012

Andra koppen

Av jempa - 11 februari 2012 11:18

  Min nya favoritkopp!


Godmorgon!


Hade lite problem att somna igår, antar att det beror på att David inte låg bredvid mig.. iofs brukar vi inte gå och lägga oss riktigt samtidigt varenda dag heller med tanke på att han börjar senare än mig, och kan då förstås vara vaken längre. Men det ger ändå en trygghet när jag hör han knappra på tangentbordet eller nynna med till musiken han lyssnar på i lurarna =)

Hur som helst, jag satte igång lite Phil Collins på iPhonen så somnade jag ganska snabbt.


Vaknade vid 09, tog en dusch och tittade på SF-kanalen, mycket mysiga filmer på morgonarna, mest barnfilmer som jag är ett fan av, haha =) Vem kan få nog av Madicken lixom?!


Halsen krånglade imorse, men efter två koppar kaffe så är den faktiskt ganska funktionsduglig, kan svälja utan att avliva ungefär.. =) Däremot är öronen täppta. Jag har fått Kolloidalt silver av pappa också som jag ska spraya i gommen några ggr/dag (sägs vara väldigt effektivt mot förkylningar) och så dricker jag Kan Jang så borde vara tillbaks på banan snart igen.


Hoppas ni får en bra lördag! Min kommer bli lugn...

 
 
Ingen bild

Sandy

11 februari 2012 19:34

Snygg mugg! Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 22 aug 15:29

Så mysig kofta! Idag var det ju "bara" 15 grader i skuggan så det kändes lagomt med kofta, istället för jacka. Älskar vädret ute nu, när det börjar kännas lite höstligare, luften blir så fräsch! Och mysigt med koftorna ;) Appropå höstplagg, J...

Av jempa - Onsdag 21 aug 11:34


Jason har piké-tisha med Alfons på idag, och jeans från Kappahl. Lillsötisen! Planer för dagen är mysa, mysa, göra fler nyttiga chokladbollar och mysa lite till, typ! Kan nog bli en promenad också. Och fortsätta packa/rensa förstås, tar litegrann...

Av jempa - Måndag 19 aug 12:56

I helgen var vi på Mio och beställde en soffgrupp! Äntligen hittade vi en vi gillade! Det blev denna 3 sits (fast en svängd variant), fåtölj och fotpallen. I ett ljusgrått/grått tyg. Modellen heter Eden, den är inte så djup och inte supermjuk heller...

Av jempa - Torsdag 15 aug 11:22


Fick en helårsprenumeration av tidningen Mama av finaste o bästa Sandra i födelsedagspresent! Så snällt! För några dagar sen fick jag det första numret och det är inte förrän nu jag får tid att sätta mig ner i soffan med en kopp kaffe och läsa den....

Av jempa - Måndag 12 aug 17:50


Idag är der exakt en månad kvar tills vi får nycklarna till nya lägenheten! Så kul att det börjar närma sig! Idag var vi o kikade på en visningslägenhet som OBOS fixat för att visa upp till eventuella köpare (det finns några lägenheter kvar till s...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se