jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 februari 2012

Andra koppen

Av jempa - 11 februari 2012 11:18

  Min nya favoritkopp!


Godmorgon!


Hade lite problem att somna igår, antar att det beror på att David inte låg bredvid mig.. iofs brukar vi inte gå och lägga oss riktigt samtidigt varenda dag heller med tanke på att han börjar senare än mig, och kan då förstås vara vaken längre. Men det ger ändå en trygghet när jag hör han knappra på tangentbordet eller nynna med till musiken han lyssnar på i lurarna =)

Hur som helst, jag satte igång lite Phil Collins på iPhonen så somnade jag ganska snabbt.


Vaknade vid 09, tog en dusch och tittade på SF-kanalen, mycket mysiga filmer på morgonarna, mest barnfilmer som jag är ett fan av, haha =) Vem kan få nog av Madicken lixom?!


Halsen krånglade imorse, men efter två koppar kaffe så är den faktiskt ganska funktionsduglig, kan svälja utan att avliva ungefär.. =) Däremot är öronen täppta. Jag har fått Kolloidalt silver av pappa också som jag ska spraya i gommen några ggr/dag (sägs vara väldigt effektivt mot förkylningar) och så dricker jag Kan Jang så borde vara tillbaks på banan snart igen.


Hoppas ni får en bra lördag! Min kommer bli lugn...

 
 
Ingen bild

Sandy

11 februari 2012 19:34

Snygg mugg! Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Måndag 15 april 12:28


Igår beställde jag en ny mobil! Wiiieee! Det är alltid så roligt med nya teknikprylar tycker jag :) det blev en Huawei P30 Pro. Jag har en Huawei nu också, som jag haft i typ två år, så nu var det dags att byta. Halebop har en service att dom värdes...

Av jempa - Fredag 12 april 16:38

För två veckor sedan blev jag överraskad med en babyshower hemma! Der var så fint och kag blev så rörd när alla tjejkompisar o familj stog i hallen och skrek "surpriiiiseee". Jag och David hade varit ute i Birsta och jag tyckte att det...

Av jempa - Söndag 24 mars 10:17


Var förbi Lager 157 en snabbis igår, så länge sen jag var dit sist, och jag hittade denna jeansjacka som jag fastnade för. Den är lite mer loose i modellen, "standard fit" stog det, o jag tyckte den satt så bra på. Längtar tills den kan börja anvä...

Av jempa - Söndag 17 mars 21:29


Klickade hem detta idag från Lyko, är astaggad på att prova schampo o balsamet :) Är det någon av er som testat dessa? De hade iaf fått bra betyg så jag hoppas de funkar bra på mitt hår åxå. Även mascaran (Clarins Supra Volume) ska vara bra sägs...

Av jempa - Tisdag 12 mars 12:10

I fredags åkte vi på en myshelg till Uppsala, en helg helt utan planer. Våran sista resa tillsammans innan bebisen kommer ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se