jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under augusti 2010

Av jempa - 16 augusti 2010 18:37

Jaa, det e sant. Först så tänkte jag gå in på Team Sportia för att kolla efter skor, men när jag kommer dit och dörren inte öppnas så ser jag att det är alldeles tomt där inne. Dvs dom har stängt butiken! Det har jag missat helt, kanske för att jag inte e nån sportnörd..?

Iallafall så går jag vidare mot Stadium, och där var ju inte urvalet det allra bästa.. Och jättelite på rea, jag som hade hoppats på att fynda ett par springskor, vill inte gärna lägga en tusing på ett par :S


Och nu har jag kollat runt på nätet och där är det också väldigt utplockat. Dom jag isf vill ha har inte kvar min storlek. Typiskt. Men jag antar att jag är för sent ute.. Får skylla mig själv.


Men hm, kanske det kan finnas nåt bra ute i Birsta?


(Sis, ska jag köra din bil dit nån dag nu i veckan? hehe *internt skoj*)

Av jempa - 16 augusti 2010 12:42

   


Hela stan är ju full av rea nu, iofs har det varit rea väldigt länge, känns som en evigheeet. Jag gillar inte rea egentligen, tycker det mesta bara är krafs som ingen vill ha. MEN idag fyndade jag faktiskt en himla snajsig bikini på Gina Tricot. Jag fick hela settet för 58 kr, snacka om fynd!

Den kommer passa bra i Dubai =) För så himla mycket mer badande blir det säkert inte den här sommaren :(

Av jempa - 15 augusti 2010 22:52

 


En serie som jag gillar går på Discovery (Travel & Living) och heter John and Kate plus eight. Den handlar om det amerikanska paret som först fick tvillingar; två tjejer. Och sedan bestämmer sig för att skaffa ett till barn. Men det blir inte ett barn, utan istället så får dom SEXLINGAR! Japps =) Ganska otroligt egentligen! Hur fasen fick dom plats i magen?!


Haha, jaja, det är ganska kul att följa dom i serien, tror dom har sänt nåra säsonger dessutom redan, började säkert redan när dom var små bebisar, men jag har bara sett några avsnitt då och då. Men nu är sexlingarna (3 tjejer och 3 killar, otroooligt söta!) 5 år och har precis börjat skolan (dom har ett annat skolsystem där i USA).


Ett litet tv-tips såhär på kvällskvisten =)

Av jempa - 15 augusti 2010 18:48

 

Lite av det vi grillade


Vi har haft en jätteskön dag idag! Det var ju så varmt så vid 11.30 gick vi upp till Östermalm och solade lite. Otroligt härligt med lite värme igen! Fast man börjar känna att vindarna är lite kyligare nu. Jekla höst som måste komma så himla fort! :/


Iaf så köpte vi med oss korv och korvbröd, så vi grillade tillsammans med Davids lillasyster =) Grillade även vitlöksbitar som e inlindade i bacon, ett tips :) Blir riktigt gott!


Av jempa - 15 augusti 2010 10:41

 

Idag ska det ju bli toppenväder! Hääärligt! Tro vad man då ska hitta på :) Försöka få lite färg kanske? Den brännan man hade har ju försvunnit..

Av jempa - 14 augusti 2010 17:05

Idag har jag varit på dop med David och hans familj. Davids tremännings barn skulle döpas i Tuna kyrka. Det var jättefint =) Och vilken fin dag vi fick! Soligt och supervarmt! Nästan för varmt, men man ska ju inte klaga! =)

Efter dopet så for vi allihop till deras nyinköpta hus i Tunbyn, där fick vi smörgåstårta o massa annat gott. Det var jättemysigt där och trivsamt.


Jag och David hängde med hans päron hem nu, han blev så cross-sugen tror jag =) 


Ha en bra lördag ni med!

Av jempa - 13 augusti 2010 17:41

  Fast såå litet är det ju inte :)


Imorgon ska jag och David och hans familj på dop. Ska bli kul :) Inte alls ofta man blir bjuden på sånna trevliga tillställningar ju!

Hittade en söt sak igår när vi var ute på Birsta. Kan inte skriva vad, eftersom mamman och pappan kanske läser. Iofs tror jag inte att dom skulle skvallra till Embla, men ändå! :)

Av jempa - 13 augusti 2010 17:15

 

 

Bevis :)


 

Välförtjänt fikapaus!


Idag följde jag med ma&pa på en cykeltur till..... håll i er... HULJEN. Av alla jekla ställen :D Jag tänkte att det är ju bra o motionera så lika bra att hänga på. Och det var ganska så jobbigt på ditvägen, massor med uppförsbackar och bara några få nerförsbackar.

Men det gick ändå bra tycker jag!


Vi fikade på en jättefin rastplats där vid sjön i Huljen, och matade änderna också =) Dom fick två bullar och en banan (!), dom tyckte det var så gott så =) Trodde inte dom skulle gilla banan.. men det verkade ju funka iallafall.


Det är ganska precis två mil från stan till Huljen, så fyra mil på cykel har man klarat idag. Kan ju säga att det känns i röva! Speciellt dom där sittbenen ni vet.. ajaj :/

Men på hemvägen gick det undan, då var det ju mer nerförsbackar, skönt det! Stannade även till en sväng o plockade lite kantareller.


Ja så nu e man nyduschad, och funderar på o gå ner på stan o se om dom har nå bra jogging/walking skor på rean.

Tjaoo!

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se