jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under augusti 2010

Av jempa - 10 augusti 2010 12:54

 


haha, Maria är ju bara så himla rolig!! :D Hon har sommarpratat på P4 och här (scrolla ner lite, till den 2 augusti) an du lyssna på det. Är du ett Maria-fan vill du inte missa det :)

Av jempa - 10 augusti 2010 12:39

Idag har jag varit på Willys och storhandlat med ma&pa. Det blev 4 tjocka påsar för 870 kr. Helt okej tycker jag =)

Har säkert glömt lite saker, har redan kommit på potatisarna.. Men så är det, man ska alltid glömma något :/


Av jempa - 9 augusti 2010 18:03

 


IKEA har fixat en jättebra app! Man kan kolla igenom alla produkterna och spara prylar till en inköpslista (jag gjorde en på skoj, se ovan), man kan även se om sakerna man vill ha finns i lager på "sitt" varuhus.

Ganska så bra va? Lär säkert komma till användning nån gång :)

Av jempa - 9 augusti 2010 12:59

 


Sådär, nu e jag hemma igen efter en lunch med David på Tant Anci & Fröken Sara. Åt en förjekla god varm macka med kalkon, senap och ost. Massa rödlök också som jag gillar! David åt en varm macka med salami och brie, tror han var nöjd också!


 


Efter det så gick jag på Classes och skulle köpa en fotbads-balja. Dom hade bara en balja där som kunde funka, men jag var osäker så jag smög in i hörnet och provade lite snabbt för o se så att mina fötter skulle rymmas *fniss* Och jodå, dom ryms tack vare mina 37:or.

När jag var på väg o skulle gå så ser jag att en man kommer och ska också ha en balja, och vet ni vad han gör? Jo samma sak som mig! Han "provar" den också, haha. Kul att det e fler som e sugen på fotbad :D

Av jempa - 9 augusti 2010 10:24

 


Godmorgon!


Idag fick jag vakna med en tom sida bredvid mig *inte gilla!* David har ju börjat jobba igen nu efter sin semester. Men det ska väl gå bra ändå!


Vi ska luncha ihop strax, han är ju ensam på sin avdelning nu så det är väl ingen höjdare att luncha själv heller.. Men för mig blir det brunch, har ju typ nyss klivit upp ;)


Sen ska jag nog gå på Clas Ohlson och kolla om dom kan ha någon passande balja för fotbad.. Och tvätta ska jag göra idag också, tråkigt, men det är lika bra att passa på med tråkigheter när det ändå regnar ute :)


Baka några fler kakor också kanske... ja vi får se. Skönt med semester är det iallafall!

Av jempa - 8 augusti 2010 17:33

 


Snart dags för ett avsnitt av One Tree Hill (18.00). Men visst har serien blivit betyyydligt sämre efter att Peyton och Lucas inte är med längre? :/ det tycker jag iallafall..


Har hört att det är en åttonde säsong på gång, men som isåfall ska bli den sista. Äntligen kanske man ska säga? Det e ungefär som med O.C, serien blev sämre när Marissa inte var med längre..

Av jempa - 8 augusti 2010 12:34

    =)

Av jempa - 8 augusti 2010 11:43

Nu har 2 veckor av min semester snart gått, och jag har 2 sköna veckor kvar! Men imorgon börjar David jobba för han har haft sina 4. Vi hade ju oturen att inte få fyra veckor tillsammans i år. Men å andra sidan kanske man ska vara glad att vi ens fick 2 veckor tillsammans. (sis, såg du att jag stavade "ens"?)


Men ja, vad ska man hitta på dessa två veckor då? Ensam om dagarna... nån som är sugen på en weekendresa till Barcelona eller nåt? :D

Vill hitt på nå!

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se