jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 26 april 2014

Inplanerade resor

Av jempa - 26 april 2014 10:43

Nu är det nedräkningar på gång :) först är det Stockholm och Justin Timberlake med sis i Maj. Sedan blir det älskade Dubai i Juni. Och i September har jag, David, A-C och hennes Janne planer på en Göteborg-tripp. Killarna vill på hifimässan, och vi tjejer vill shoppa, haha :)
Känns roligt med så mycket skoj framför sig!
Nu laddar jag mest inför Sthlm, om bara 13 dagar åker vi ner! Tjohoo!

 
 
Frida-Martina

Frida-Martina

27 april 2014 09:55

Att det blev Dubai igen, skoj! :] Du kommer ju vara Dubai-expert sedan!

http://www.frida-martina.se

jempa

27 april 2014 15:37

Ja det går inte att låta bli den staden! Haha :) dessutom e de ju rätt skönt när man vwt litegrann hur staden funkar o man börjar hitta lite. Du måste åka dit! Sjukt galen stad! Fråga om de e nåt du undrar över :) kanske jag kan hjälpa lite iaf, hihi

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 12 okt 20:31

Vi drog iväg en beställning till H&M förut med plagg till Jason. Gillar ljusa färger på hans kläder nu, tycker han e så fin i beige o vitt! Hittade även en del fint på rean, den söta västen och jackan t.ex! Så dom beställde jag i lämpliga storleka...

Av jempa - Torsdag 10 okt 17:57


Jag vet inte, skrev jag om stolarna jag beställde från Jotex? Jo, jag tror det. Iallafall, vi är jättenöjda med dom! Så mycket skönare och stabilare än vad jag trodde dom skulle vara. Häromdagen beställde jag även en vas därifrån som ska stå i...

Av jempa - Torsdag 10 okt 17:50


Jag äääälskar printet med kaninerna, så sött! Känns som just detta set tar slut fort men denna gång han jag haffa det sista paret, i just Jasons storlek också så det var perfekt! Han kommer va så gullig i dessa tror jag! Gillar verkligen Kappahls ...

Av jempa - Tisdag 8 okt 22:32

Idag var jag in på HM Home för att köpa kuddfodral. Men alltså, det är så mycket fint i den butiken! Alltid också! Men jag höll mina fingrar i styr o köpte det jag var ute efter, kuddfodral. Jag fastnade direkt för detta kuddfodral med tofsar, ...

Av jempa - Söndag 6 okt 21:29


Igår började Jason lägga märke till sina fötter, sötfisen! Han har ju noterat dom förut men nu är han verkligen intresserad och börjar ta på dom o så :) Det är verkligen en rolig tid nu, man märker hans framsteg varje dag! ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se