jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under augusti 2010

Av jempa - 21 augusti 2010 21:54

 

Therese tyckte jag såg så konstigt ut, så hon skyndade sig att ta ett kort.. ja vet inte alls ja..?


Åkte med Therese och hennes sambo på Selånger Marknad. Mucho trevlich! =) Blev som vanligt lite shopping, samma vanliga shopping... dvs; 14 par strumpor för 100 spänn, 3 godis-remmar till David, ½ kilo "marknads-godis" till mig (ni vet sånna där mjuka man köper på lösvikt) och munkar. Bara massa ätbart, haha!

ah just det, käkade såklart langos där också! Mycket viktigt. Men dom var pyyyyttteeesmåa. Beno! Men ändå goda. Träffa på sis där i kön å ;) kuul!


 

 


Vi träffade på mina föräldrar och min systerson Olle där också. Vi gick runt vid tivolit tillsammans med dom. Pappa vann den här fina nallen till mig! Den hade ett band runt halsen som det stog "I love you" på, men den har jag tagit bort.. tyckte den blev finare utan faktiskt! Tror den kan passa fint på sängen när den är bäddad :)


Nu ska vi svåla lite donuts här hemma o se på nån film, Beck kanske.

Av jempa - 21 augusti 2010 15:04

Nu har vi kommit hem från Gimåfors. Vi hade det som vanligt kanoners =) Har tyvärr glömt kameran där, så det blir inga bilder att visa. Får bli en annan dag, Davids föräldrar e ju kvar där så dom får ta med sig den imorgon när dom ska hem.


Tror det blir en sväng till Selånger Marknad lite senare också, känner mig lite seg (fast vi sov enda till 10.15!) men blir nog piggare bara man kommer igång =)

Av jempa - 20 augusti 2010 14:25

  


Ikväll ska vi bort till Gimåfors igen. Den här gången är det käka kräftor som gäller. Vi har våra på upptining just nu, tydligen så kan det ta något dygn innan dom tinat. Snacka om segisar!


Är hos päronen nu och hälsar på, inte träffat dom på ett tag eftersom dom varit i Åre på Holiday Club i några dagar. Har fått hört en del historier från Åre skutan och mAx. Haha, mamma lyckades beställa 4 läsk :D Fast dom skulle ha två.. aja lite kul =)


Ska sova över i Gimåfors tills imorgon, så blir nog inge mer bloggning idag.

Ha en bra fredag allihop!

Av jempa - 19 augusti 2010 21:46

 


Rätt snygg va? Och den kostar 299 kr, ser nästan ut o kosta mer faktiskt, tycker jag.

På H&M kan du hitta den.

Av jempa - 19 augusti 2010 21:33

 

Mums!


 

David och hans öl, som faktiskt var rätt god! Jag brukar inte gilla öl..


Det vart en mysig kväll ute på Lörudden. Men tyvärr så hade dom varken röding eller stekt strömming som dom haft förut, så jag valde faktiskt en kött-rätt! Hade ju helst velat äta fisk, men var inte sugen på abborre, lax eller sik.. :/

Men oxfilén och fläskfilén som jag fick var väääldigt goda de med! Sånt går alltid hem, iallafall hos mig :)


Nu ska jag se en film tror jag, eller kanske lite Gilmore Girls.. *hmm*

Av jempa - 19 augusti 2010 12:23

 


 


Har precis ringt till Lörudden och beställt bord tills i eftermiddag. Då ska jag och Davids familj käka middag där hade vi tänkt. Bäst att passa på för dom stänger ju snart! (29e augusti). Har inte varit där någonting den här sommaren, förra sommaren blev det nog 2 gånger har jag för mig.

Det är ju så mysigt där!

Av jempa - 18 augusti 2010 22:51

 

 

 


Och då brukar det oftast bli en lugg.. och ALLTID lite senare på kvällen, skumt, får extra inspiration då eller nåt.

Hoppas att jag inte ångrar mig imorgon när jag vaknar :O


Inge vidare bilder, kanske fixar en bättre bild imorgon, när man ser piggare ut, o kanske t.o.m har lite smink i fejset :)

Nu ska jag sova! Natti natti

Av jempa - 18 augusti 2010 19:47

 

Snart är det biodags igen! Älskar förhandsvisningar! :) Och dessutom har jag sån himla tur med platserna som vi blir tilldelade! Jag vill helst sitta vid något hörn så man har nära ut om man blir kissis, man vill ju inte gärna gå igenom hela raden och störa. Så även den här gången fick jag två platser längst bak och vid ett hörn! Kan inte bli bättre :D


Föresten, är det bara jag som måste trygg-kissa innan bio fast man inte är speciellt kissnödig? Alltså precis innan, där på plats. Annars blir jag nästan alltid kissnödig under filmen, haha, psykiskt förmodligen. Men jobbigt är det. Därför är det bra med hörnen :)

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se