jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 6 juni 2010

Katie & Peter - The next chapter

Av jempa - 6 juni 2010 12:56

 


Jag och David vaknade vid 09 och kollade på Jordan & Peters nya liv, tycker dom är roliga =) Så öppna med allting! Men det var sista avsnittet på den där säsongen idag, men kanske börjar med en ny nästa helg?

Jag hoppas det för jag vill se fortsättningen jue. Den serien visas på TV400 och säsongen vi sett nu e från 2006, så jag vet att det ska finnas minst en till. Men frågan e ju om TV400 kommer sända den också..


Aja, sen gick jag på stan och köpte lite grejjer till frukosten medans David kirrade havregrynsgröten och kokade ägg. Blev en riktig pangfrukost idag =)


Ah just det, det e nationaldagen idag ;) Märkte att det stog en del folk på torget, tror det var nån kör? Kjell Lönnås kanske? Massa tanter i vita kläder var det iallafall.

Tog en sväng på stan igen typ nyss, i brist på annat. Men jag ska snart hem till päronen, sen ska vi åka till sis ute i skogen och hälsa på dom, kolla på hönsen och hästen bl.a :D

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards