jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under maj 2010

Av jempa - 9 maj 2010 10:11

Det finns ju, som vi alla vet, hur mycket som helst på youtube, hittade ett litet klipp från början av konserten. Där ni kanske kan få en liiten pyttekänsla av hur stämningen var =)

Av jempa - 9 maj 2010 09:50

 

Alla bilder är av samma dåliga kvalité tyvärr.


Jag lånar syrrans dator en sväng för o kunna blogga lite, just for you ;)


Ne alltså, konserten (eller showen kanske man ska säga!) igår var helt jekla grym! Shit vilket ös det var i heela globen, som var fullsatt såklart. Alla stog upp o dansade. Hon var skitbra! Låtarna blir helt annorlunda live än att höra dom på radion typ. Mycket mycket bättre irl :D

Hon hade 25 (tror jag?) klädbyten, och i ett av dom kom hon ut i en lång svart rock och gick ut på den lilla scenen och drog av sig rocken och stog där bara i undies, haha, och frågar "Do you think I´m sexy?" Och hela globen skriker, haha. Och sedan går hon till ett piano och spelar med rumpan i vädret, haha, hon e helt galen :)

Men det var en upplevelse som jag aldrig kommer glömma, kanske den bästa konserten man kommer vara med om? Det var som en teateruppvisning nästan, eller ja musikal! Scenerna ändrades om, allt var nog väldigt påkostat. Och på slutet kommer monstret (turnen heter ju The monster ball tour), som såg ut som en fisk med flera långa armar och skulle äta upp henne. Just där så var både jag o sis tvugna att springa på toa, sen när vi kom tillbaka skulle hon precis börja med sista låten "Bad Romance", och stog i den där "bollen", så vi missade hur monstret dog (som vi antog att de gjorde?), men hade säkert nåt med bollen att göra.

Men hur som helst, showen får 5 av 5! :D

          


Bad romance live, där ser ni the monster ball =)



Av jempa - 8 maj 2010 11:15

 

Ändrade planer, datorn stannar hemma. Jag kan klara mig galant med bara min iPhone   


Men jag kommer twittra under helgen, så follow me there! ;)

Av jempa - 8 maj 2010 10:06

 


Jag håller på o gör mig klar inför Stockholm, om 2 timmar så går tåget. Najs! Den här gången får datorn följa med också, så man kan kika på lite 90210-avsnitt på vägen ner =)


Ne, dags o föna håret kanske o käka lite frukost!


Bye bye bitches!

Av jempa - 8 maj 2010 00:10


 

Sådär! Nu har jag beställt detta från junkyard, fick 20% rabatt.

Alltid nåt! =)

Av jempa - 7 maj 2010 19:43

Har börjat packa väskan nu. Och jag tror att jag vet vad jag ska ha på mig imorgonkväll.. isåfall blir det dessa skor, lacktights, grå sliten jeanskjol och den här tischa.

 

Av jempa - 7 maj 2010 19:35

 

Manhunter heter H&M´s svarta nagellack *yeah* =)


Visst e jag duktig som kan göra star wars tecknet? Eller e de Star Trek? äh, same shit..

Nu har jag iallafall färgat håret också, känns bra! Det blev riktigt fint, jag använde mig av en Extra ljus askblond färg, så den fick bort en del av det "gula" som var kvar. Asken e ju väldigt effektiv mot sånna toner.


Av jempa - 7 maj 2010 17:23

 

 


Idag köpte jag och David med oss mat från torget. Jag tog stekt strömming och David tog tacos. 45 spänn kostade båda rätterna, riktigt bra pris! Och gott var det också, det enda som var negativt var att det kanske var lite för lite. Det e ett bra ställe att käka på om man inte e vrålhungrig, för det e ju prisvärt. Men njaa, magen börjar väl snart kurra igen..


Men stekt strömming med mos och lingonsylt e ju så himla gott!! Ett plus för jordgubben i salladen också =)


Nu ska jag färga håret, har precis klippt luggen också, som ni ser på bilden så behövdes det, mitt hår växer så himla fort! :S

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards