jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 maj 2020

Träff med Pia, äntligen! Och fyndat på Åhlens :)

Av jempa - Tisdag 12 maj 15:24

Idag lunchade vi med Pia på Invito! Ääntligen fick vi ses! Vi har ju inte setts pga Corona, tror det e minst 2 månader sen vi sågs. Men eftersom vi alla är friska så passade vi på att ses.

Men alltså, på Invito var det proppat med folk! Och det kändes inte som att det var färre bord/större avstånd mellan borden heller.. hm.. knepigt och inte helt okej kändes det som.

Men vi käkade rätt fort o sen drog vi.
Efter att vi följt Pia tillbaks till hennes jobb (hon jobbar i stan) så gick jag o Jason en liten rutt i affärerna när vi ändå var i stan.
Gick förbi Åhlens o såg av en slump att dom har 50% på masssssa barnkläder! Så där gick jag liite loco, hehe :) men dom har faktiskt mycket fint där, färgglada kläder (som jag iofs inte föredrar, hehe, men jag gillar typ dova färger utan massa disneytryck i skrikiga färger, ne usch de e de fulaste jag vet på barnkläder, gillar mer "cleant"), men man kan hitta färgglada kläder men ändå stilrena typ.

Dessa fynd blev det:

Den där t-shirten tror jag varenda en i kön till kassan bar på :) stor favorit! Den kostade 40 spänn lixom.

Leggings med nyckelpigor på, sööööta ju! Superskönt nu i sommar också med lite ljusa o tunna plagg.
Sweatshirten är mitt favoritfynd, 65 kr!

Och en ljusblå pyjamas med moln :) 75 kronor.

 
 
Ingen bild

Ulrika

Tisdag 12 maj 21:27

Jag gillar egentligen inte heller stora Disneytryck m.m men har fått ge efter nu då 4-åriga dottern älskar Frost, Greta Gris och Mimmi pigg och bara önskar sig såna kläder, hehe.

jempa

Fredag 15 maj 11:10

Haha, ja jag förstår de blir så :) Men kanske dom kan "nöja" sig att ha trycken på underkläder o strumpor? Haha

 
Ingen bild

Pia

Söndag 17 maj 16:34

Tack för en mysigt lunch! ❤️

jempa

Söndag 17 maj 19:01

Tack själv!! ???

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 2 aug 19:01

Vi har haft en tokbra helg! Jag fick ju presentkort på Södra Bergets hotell av David när jag fyllde år, tanken var att jag skulle få koppla av där själv o få sova ut, typ. Men det kändes roligare att göra något tillsammans, plus att syrran kunde t...

Av jempa - Torsdag 30 juli 22:34

Har fastnat lite för sweatshirt med snygga prints, till Jason asså. Det finns så många fina tröjor! Här kommer ett gäng, från H&M och Lindex: Denna beställde jag till han från H&M för någon vecka sedan, o igår kom den. Riktigt snygg, tycker även...

Av jempa - Lördag 25 juli 20:54


Idag for vi till IKEA för att köpa trådbackar. Vi gick raka spåret till Ta själv-lagret och plockade det vi behövde. Och sedan självscanningen, tror vi var inne där 5 minuter, haha rekord :) så det var skönt! Sedan blev det mathandling på Coop...

Av jempa - Onsdag 22 juli 10:07

Jason är i behov av ett par sneakers i en stl större, stl 20. Plus att han behöver svarta, enkla leggings. Så jag spanade på H&M och klickade hem detta (blev lite mer, haha): Han har dessa fast i vitt/beige i stl 18/19, och dom är kanon (förutom ...

Av jempa - Söndag 19 juli 19:24

Idag for jag och Jason in till stan, dels för att jag behöver köpa nya bhar (tråkigaste ever att lägga pengar på, typ) men också för att hälsa på syrran o Jocke. Är bra om Jason bekantar sig mer med hennes lägenhet osv inför den där helgen då jag...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se