jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under augusti 2007

Av jempa - 5 augusti 2007 13:43

Idag inhandlade jag 2 nya krukor till sovrummet. Vi har inte haft några växter i sovrummet sen alla blomflugor kom. Då flyttade vi ut blommorna till vardagsrumsfönstret, + att vi la snus i krukorna som Davids mamma sa skulle ta bort alla flugorna. Och de funka! Men iallafall, blommorna har fått stått kvar där och det har varit tomt o tråkigt i sovrumsfönstret.

Så idag tog jag tag i saken o köpte 2 fina krukor från Åhlens. Köpte även fejkäxter till, haha :D Dom får vara där i tills vi köpt några nya, blomflugefria växter :D Är inte så mycket för plastväxter jag (hua, de värsta som finns ju), men dom här tyckte jag passade riktigt bra i krukorna =) Och blomflugor i sovrummet är verkligen inte en hit! *vet* tror jag fick 2-3 stycken i näsan några ggr, blää!



Av jempa - 4 augusti 2007 19:46

Idag har man varit på matiné =) Jag och sis såg Harry Potter, den var sisådär, inte den bästa potter-filmen iallafall. Men tiden gick ändå fort!


Sen efter bion gick jag upp mot Östermalm, David tog vespan dit, som han lånat av hans syster. Vi skulle hämta bilen för att hämta upp hans föräldrar nere på busstationen, dom hade varit på resa till Riga.

Iallafall, när vi var där i huset innan vi skulle åka så ropade jag in Simba, han var så söt, skuttade fram från skogen o ville komma in =) Han var jättegosig! Han hoppade in o la sig i en korg som stog på golvet o ville att man skulle tjusa med han :D Han brukar inte vara riktigt sådär gosig i vanliga fall. Så vi gosade massor med han!

Titta va gullig han är i korgen! haha :D Småögona!


Av jempa - 4 augusti 2007 12:29

Har drömt säkert 4 drömmar inatt som jag kommer ihåg, men en av dom var speciellt rolig, här ska ni få höra:

Jag stog o kokade mannagrynsgröt, o på nåt sätt så vare så att ju mer den kokade upp desto mer rik på aktier skulle jag bli, o jag bah, fan va najs! för de höjdes jättemycket! sen så kokade gröten över, o jag typ: YES! miljonär!

haha :D Helt sjukt dröm! Hade även en liten kattunge som stog bredvid kastrullen och kikade på :) Den var svart och vit.



Aja, jag och Kerstin snackade om mannagrynsgröt igår på jobbet, haha =) Så där slant den gröten in i mitt huvud för att bearbetas till en rolig dröm! Skumt =)


Av jempa - 3 augusti 2007 21:57

*sjunger*


jahoppsan kaloppsan! åh, kalopps blev jag sugen på nu! snacka om old times, riktigt länge sen jag käkade det! Gr8 shit ;)

ååh, och potatis! jag tror inte jag o david har kokat potatis i den här lägenheten sen vi flytta hit! Bakad potatis har vi käkat men inte kokad. Måste fixas! Potatis är nyttigt säger min pappa :)




Såg ännu ett One tree hill-avsnitt ikväll, det var så himla bra! jag gillar dom "lyckliga" avsnitten, är iofs blandat olyckligt och lyckligt i varje avsnitt, men varit mycket skit för gänget nu på sista tiden så det här var ett roligt avsnitt :) Me like when it´s happy times!



Sistah var hit förut, hon svålade McD och jag drack cola. Vi zappade runt lite o kikade på bland anats Fashion Television och Punk´d. Hon provlåg min säng också, kände vilken madrass som var min :) *den mjuka*



Jag o David brukar gosa nästan varje dag efter jobbet i sängen, typ snacka lite bara, oftast blire iofs att han lyfter mig o killar mig o håller på. Och jag skriker sluta hela tiden men han slutar inte, så jag blir riktigt förbvannad ibland (jo jag kan bli det). Så blev det idag. Men så kollar han på mig så kan jag inte annat än skratta. Och då tror han att vi e polare igen, men det e vi inte bara för jag skrattar! gaah, visst kan sånt va frustrerande?! Aja, slutar ju ändå såklart bra =)



hm, men va vare ja skulle skriva.. jo just! Jag låg på davids madrass, o sa till han att de känns som att man ligger i skogen på en sten, för så HÅRD tycker jag hans madrass är, MOHAHA =) Men han väger mer än mig o då e den ju inte lika hård för han, bla bla bla lbalmsanajafvbhfh




hurrni, nu ska jag se ett till OTHavsnitt tror jag minsann. David är o gosar med Simba. O jag e ensam hemma, men I like it =)



Imorgon blire kanske matiné med syrran :) Inte helt fel. Vi ska se Harry Potter. Fats vi bröt traditionen egentligen, vi brukar se dom filmerna på premiärdagen, så nu är vi väldigt sena...



Ps: det här måste väl vara mitt mest personliga inlägg? Sis, nöjd nu? =)


Av jempa - 3 augusti 2007 18:24

Jag vill ha det här halsbandeeeet! Märket är Alex and Chloe och heter Coco is dead, hihi :D 


Hur snyggt är det inte då?! Sen är frågan, silver eller guld...

Av jempa - 2 augusti 2007 20:42

Tog ungefär 2 timmar att sätta ihop sängen, som vanligt uppstår det irritation när man ska sätta ihop IKEA-möbler, ändå tycker jag att jag o David kompar rätt bra tillsammans :) Men nu är den KLAR iallafall!


Det som fattas nu är 1 kudde till åt mig, David vill nog ha en ny han å. Och ett snyggt överkast och varsin sängbord som tilhör sängen ska införskaffas också. Nu ser det förjevligt ut med borden vi har nu, men sånt får vi leva med någon månad till =)



Det syns att jag e rätt nöjd va? =)

Dåliga bilder, tyvärr. Grumliga lixom. Så den e snyggare irl :D

Av jempa - 2 augusti 2007 17:12

Jag o David var nyss på Hemtex, så jekla bra butik! Dom har ju alltid rabatt på allting där! Nu är det 20%-70% rabatt. Så David hittade ett duntäcke för 1500 kr (det e sjutk dyrt me duntäcken ju!), men det var 70% på det så han betalade bara typ 450 spänn! Och jag hittade ett big size-lakan på 240 cm * 250 cm, haha =) Det var deras största. Sen hade dom ett på 180 cm * 200 cm. Men det blir ju lite för litet om man har en 160´s säng, man vill ju ha mycket så inte lakanet åker upp så man ligger på madrassen, sånt e inge skönt! Aja, det lakanet vare 30% rabatt på, så pejja typ 200 spänn.



Me like Hemtex :)

Av jempa - 2 augusti 2007 15:07

Känns som att det är mycket på gång idag! Kom hem för typ 10 minuter sedan, och om 3 min startar min tvättid, så då ska jag slänga in två maskiner. Sen måste jag ner på stan o köpa större lakan (gärna 200cm*200cm) och ett täcke åt David, just nu har vi ju bara ett.

Och sen så ska jag kirra lite marängswisch tänkte jag, David ville ha de så då ska han få det :) Och just fan, haha, ja måste köpte en presang till han också ju! :D Men han har iofs fått en present av mig redan (pengar) men det e så tråkigt så jag vill köpa nån liten grej till så han får ett paket att öppna! hihi =)


mm, o så ikväll kommer ju sängen så då ska man montera ihop den också, så de blir fullt upp.



Jajja, jag börjat me tvättis! tjiiiiiiiiiiiiing pliiiiiiiiiiing!



Therese; this is for you ;) Vilken jevla kul tid vi hade på Oxid!!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards