jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under augusti 2007

Av jempa - 9 augusti 2007 16:54

Det är mitt favvoprogram just nu! lätt!

Självklart har man skaffat sig favoriter i år också.



 

Michael Knight är bäst! Designar grymt snygga kläder med street-känsla. Och snackar sällan skit om dom andra som alla andra deltagarna gör.

Jeffrey Sebelia är också bra! =) 

Har du nån favvo??



Nu ska jag ta min kaffekopp o se ännu ett gammalt OTH-avsnitt på 5an.


Kraam! 

Av jempa - 9 augusti 2007 16:05


Årets bästa lip balm fick jag av Sandra när jag fyllde år, från Rosebud. Med jordgubbsdoft! Läpparna blir jättemjuka! =) Den används flitigt den.


Är helt slut idag efter jobbet! En vila skulle inte alls vara fel nu!


Av jempa - 8 augusti 2007 18:51

har precis kommit hem från grillningen. Blev både gos med simba och lite studsmatta =)

Blev oxfilé och fläskfilé o potatisgratäng med meeera! =) Smarrigt! Blev t.o.m över så både jag o david fick varsin matlåda tills imorgon! Perfect =)



Nu ska jag ut på promenad! Hoppas bara ipoden e laddad o klar!

tja! 

Av jempa - 8 augusti 2007 15:17

jag o david e bjuden på grillat till middag idag hos hans föräldrar. Ska bli gott! Är hungrig så nu måste vi nog gå snart :)

Då ska jag pussa massor på Simba också! O så blir det säkert lite studsmatta!



Ciao! 

Av jempa - 7 augusti 2007 16:34

Såg denna snygga gardin (eller vepa egentligen) på Åhléns idag. Rätt fin, och hade nog passat bra i sovrummet, men tyvärr var dom slut :/ Fanns iallafall bara på den där "vis-ställningen", lite synd! Gardinerna vi har i sovrummet nu är ju bara helbeiga och tråkiga, blir lite för mycket beigt om även tapeterna är i beigt. Aja, får kika runt efter några andra eller vänta tills dom får in dom där gardinerna igen, för de tycker jag att dom borde! =)


Netta undrade om ja skulle med på ikea idag, hum, man kanske skulle kikat på gardiner där? fast ändå, då har ju även 6 miljoner av sveriges invånare likadana, trååkigt! ähh, får se om de blir ikea.. kanske hoppar det den här gången..

Ska iallafall dricka kaffe nu, o sen så är det ju avsnitt 2 på One tree hill, soft! =)

Av jempa - 6 augusti 2007 20:21

Snygg jacka, gillar särskilt den höga kragen! 598 kr, H&M. Hade den haft större knappar hade den varit en fullträff!

Men behöver inte en till höstjacka så blir förmodligen inget köp =)


Av jempa - 6 augusti 2007 16:44

Idag gick de rätt bra o jobba faktiskt, fler som kommit tillbaka från semestern så nu slipper jag vara själv på eftermiddagarna =)

Är grymt varmt ute idag! Solen skiner och inte ett enda moln på himlen. Typ 25 grader varmt! Lite tärt att man jobbar då, e ju nu man skulle haft semester. Menmen, så ääääre!


hm, såg precis att One tree hill ska börja sändas igen på 5an, del 1 av 22 från säsong 1 nu på eftermiddagarna :D Tror jag ska titta, hihih, har ju nästan glömt bort hur de börja =) *oth-fan* iofs är dom första 5-6 avsnitten rätt sega, men skitsamma, ja e dödstrött så ska softa i soffan! Sådetså!


Av jempa - 5 augusti 2007 19:32

Blev himla inredningssugen nu när vi köpt ny säng. Man får lite inspiration :) Köpte ju vita krukar idag som passar himla bra i vårat sovrum. Tapeterna är ju randiga i beigt/vitt, och tavlan vi har går i vita/gråa och beiga färger. Och sängen är brun. Gardinerna vi har nu är beige, men jag ska byta till vita tror jag, eftersom sängen (och det framtida överkastet) båda är bruna så behövs det lite vitt =)

Rätt tråkigt färger kanske egentligen. Men ska försöka göra det bästa av det ändå eftersom jag gillar latte-färgerna.


Sedan vet ju alla att Indiska har grymt fina kuddar! Såg ett par lovely idag som är guldiga som jag vill ha ovanpå överkastet.

Hittade dom tyvärr inte på hemsidan, men fins ju hur många fina! Vore kul o ha en del olika men som ändå funkar tillsammans med beige och brunt.



Gaah, jag vill handla allt nuuuuu!! :D

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards