jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 5 augusti 2007

Av jempa - 5 augusti 2007 19:32

Blev himla inredningssugen nu när vi köpt ny säng. Man får lite inspiration :) Köpte ju vita krukar idag som passar himla bra i vårat sovrum. Tapeterna är ju randiga i beigt/vitt, och tavlan vi har går i vita/gråa och beiga färger. Och sängen är brun. Gardinerna vi har nu är beige, men jag ska byta till vita tror jag, eftersom sängen (och det framtida överkastet) båda är bruna så behövs det lite vitt =)

Rätt tråkigt färger kanske egentligen. Men ska försöka göra det bästa av det ändå eftersom jag gillar latte-färgerna.


Sedan vet ju alla att Indiska har grymt fina kuddar! Såg ett par lovely idag som är guldiga som jag vill ha ovanpå överkastet.

Hittade dom tyvärr inte på hemsidan, men fins ju hur många fina! Vore kul o ha en del olika men som ändå funkar tillsammans med beige och brunt.



Gaah, jag vill handla allt nuuuuu!! :D

Av jempa - 5 augusti 2007 13:43

Idag inhandlade jag 2 nya krukor till sovrummet. Vi har inte haft några växter i sovrummet sen alla blomflugor kom. Då flyttade vi ut blommorna till vardagsrumsfönstret, + att vi la snus i krukorna som Davids mamma sa skulle ta bort alla flugorna. Och de funka! Men iallafall, blommorna har fått stått kvar där och det har varit tomt o tråkigt i sovrumsfönstret.

Så idag tog jag tag i saken o köpte 2 fina krukor från Åhlens. Köpte även fejkäxter till, haha :D Dom får vara där i tills vi köpt några nya, blomflugefria växter :D Är inte så mycket för plastväxter jag (hua, de värsta som finns ju), men dom här tyckte jag passade riktigt bra i krukorna =) Och blomflugor i sovrummet är verkligen inte en hit! *vet* tror jag fick 2-3 stycken i näsan några ggr, blää!



Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards