jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 26 augusti 2007

Av jempa - 26 augusti 2007 18:55

Ny omröstning!

Av jempa - 26 augusti 2007 16:05

Jag o David har haft en jättemysig dag idag! =)

åkte ut till Birsta City (en stor Galleria här i sundsvall) o shoppade lite. Gick först till Monki för o kika vad dom hade, hittade inte den där topen jag skulle ha (den måste ha varit från en tidigare kollektion..). Men däremot hittade jag denna top! Färgen stämmer inte riktigt överens på bilden som i verkligeheten dock, men den e riktigt söt o jag gillar ärmarna o att den e lite stor.

Sen blev det en del köp på Hemtex, hittade en kudde som det var 70% på. Ordinarie pris 899 kr, jag fick den för 269 kr ;) Gillas! Och så blev det ett brunt överkast som hör till höst-nyheterna, blir nog bra till våran bruna säng. Ska ha massor med beiga o guldiga kuddar på sängen sen också hade jag tänkt. Ska besöka Indiska, dom har mycket fina kuddfodral!


O sen gick vi runt lite där i Gallerian, käkade pizza där, men jag tyckte den var för salt, de tyckte David också.. så nja, inte den bästa pizzan jag ätit iaf, men helt okej.

Blev även kaffe från Kahls, irish cream! Luktar och smakar himla gott!


Sen åkte vi till ICA MAXI. Köpte ett stort lakan där (har ju bara ett som passar till våran nya större säng) och söndagsgodis (bland annat dessa söta chokladpengar!) =).


Ne nu ska jag bädda nytt i våran säng o fixa med överkastet!

Av jempa - 26 augusti 2007 12:22


  • Svarta stuprör, Bik Bok
  • Svart uppkavlad skinnjacka, H&M
  • Grå oversized top, organisk bomull, Gina Tricot
  • Svarta ballerinaskor, Din Sko
  • Armband, Kyssjohanna
  • Stor klocka, Ur&Penn 
Av jempa - 26 augusti 2007 09:02

Gomorgon!


Idag kommer bli en bra dag =) David har lovat att vi ska åka ut till Birsta City idag *yeay! me happy* Känns som att det var längesen jag var dit ut.

Sist jag var i dom trakterna var när vi köpte sängen, men då var vi ju bara in på IKEA.

Så det ska bli kul idag =) Måste ju kolla vad Monki har att erbjuda. Har hört av några att det inte fanns speciellt mycket där... Men jag vet en tischa som jag vill ha iallafall! Hoppas den finns! Oversized skare va! HEJJA! =)


Och nyöppnad Carlings måste jag kika in på också.

O dessutom måste jag in på Hemtex för att köpa en ny kudde, den jag har nu sjunger verkligen på sista versen.. Kanske pga den som jag har ont i axlarna?? kan va, kan va...

Ah just de, o så bara mååste vi testa den nya pizzerian som öppnat i gallerian där ute också! Dom sägs ha fett goa pizzor.

Många måsten nu ;) Men det ska bli kuul! 



O nu tänkte jag vara världens bästa flickvän åt David o baka lite scones medans han fortfarande sover (ska ju vara lite snäll tillbaka när han offrar sig för Birsta City idag, han gillar inte det stället, som typ alla andra killar I guess..).

Att vakna till doften av nybakat bröd är ju det bästa som finns! Nästan. =) 

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards