jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 26 juli 2007

H&M autumn 2007

Av jempa - 26 juli 2007 15:41

Jag blev lite besviken jag, hittade inte speciellt mycket som jag skulle vilja beställa ur katalogen.

Däremot kommer jag garanterat köpa knästrumpor att ha under stövlarna (sådär så dom bara kikar fram några cm´s ovanför stövelskaftet), och grovstickade strumpbyxor är också riktigt najs att ha till stövlar och kjol.

Därför blev jag sugen på den där gråa jeanskjolen, den har även ett sånt där spänne bak också, snyggt! 

Plånboken vill jag också ha! Jag är ju ett stort fan av rynkat :) (stövlarna jag ska köpa imorgon är ju åxå rynkade, dom lär nog bli väl användna nu i höst tillsammans med grovstickade strumpbyxor o kjol!)


  

 
 
Erica

Erica

26 juli 2007 20:34

Hittade till din blogg idag. Känns som om jag kommer bli stammis =)Har redan fått tips på nya kläder! I like!

http://ericamaas.bloggagratis,se

 
Tessan

Tessan

27 juli 2007 08:57

Jag tyckte faktist att det fanns en del "mysiga" tröjjor i katalogen jag :D
Fast för övrigt vet egentligen inte hur väl jag kollade. Tråkigt iaf att jobba själv.. BLÄÄÄÄ! Men är man själv kan man ju ist göra sakerna på sitt vis och hur som helst bara de man måste göra blir gjort!
Kjama!

http://Therese.bloggagratis.se

 
Sabina

Sabina

27 juli 2007 13:58

Tycker den dar vaskan ar urfin, aven den fram HM? =)

Ar super kar i Bikinin nu, vill bara ha den, va lite tveksam i borjan, men halla vad insag jag inte?? Ibland ar man konstig! =)

http://binaswe.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards