jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 5 juli 2007

Av jempa - 5 juli 2007 20:20

hihi, söta David köpte den där Supersci tischan åt mig :) Det ska bli en liten födelsedagspresen i förskott, sött av honom =) Den andra presenten ska jag få i sthlm, o den får jag välja själv. Mycket bra present enligt mig, eftersom jag ska besöka Monki när jag är där och kommer garanterat hitta mycket snyggt där, då passar de ju bra med en present därefrån =) Clever va?



Ikväll blir det iallafall lugnt, skönt faktiskt! Och imorgon också, ska ju upp tidigt på Lördagmorgon o åka till stöde o grejja o dona innan födelsedagskalaset drar igår.


Stackars Sandra har åkt på magsjuka :( Så hon kan inte komma, så HIMLA synd och tråkigt ju!! Saknar dig ju! Vi måste ta igenför det här nästa gång vi ses hurru! Och krya på dig nu och se till att bli frisk innan NY-resan! Puss


Av jempa - 5 juli 2007 18:08

Jag gillar Supersci =) Dom e ju ifrån Sundsvall också så man kan väl inte göra annat? Lyssna på den här o håll me mej om att dom e grymma!

http://www.youtube.com/watch?v=EtmKuWPpjG0


Var in på deras hemsida, och ska beställa en tischa har jag tänkt.

Titta vad fin den är :)

Av jempa - 5 juli 2007 09:55

OKidokie, igår vare onsdag, dvs "gratisdagen" med artister som Rednex och Nanne Grönwall, dvs mycket folk. Alldeles för mycket folk, så mycket att det inte var speciellt kul i tälten. Roligaste dagen jag haft hittills är lätt på måndagen faktiskt =) Soft med folk o en soft fylla, haha!



Ne men ok, såhär blev de. Kvällen bestog av; Invigningen och Rednex, Discodans a la Nina hemma hos mig, Nina red på tjuren (ja hon var tillräckligt full för det), jag och Susanne skrattade åt nina då hon red, VIPbuffe på Primero tillsammans med Therese o Ragnar (TACK för att vi fick följa med! hihi), försök att komma in backstage med hjälp av VIPprimerobanden, haha. och ja sen var kvällen slut =) Och kul vare!




Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards