jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 25 juli 2007

Av jempa - 25 juli 2007 21:45

Jag och Netta for på bilbingo, kom precis hem. Ingen vinst *buhu* Hade inte suttit fel med 5000 kr extra nu. Vore riktigt najs t.o.m :)

Menmen, nu e man pank i EN dag till. 



David hade beställt ny hårddisk och ett nytt chassi som han fick idag, så det tyckte han va kul :) Själv vet jag inte något speciellt jag ska köpa när lönen kommer, förutom dom där stövlarna som jag la undan förstås. 



Tycker vi ska spara till en ny och bredare säng. Men samtidigt skulle en sista minuten-resa i höst vara lockande också...


Och så skulle även en ny soffa va najs, den vi har nu e ju faktiskt inte alls gammal o rätt fräsch o så, men jag vill ha en fetare :D 

och en platt-tv att ha i sovrummet vill vi också ha.



Ja, det finns en del man vill ha :D Får se vad som blir prio ett.

Utlandsresa me like <3 hihih

Av jempa - 25 juli 2007 15:14

Jag e pank va? visst vare väl så? mja, nu är jag väl det. Hittade söt kofta på H&M, och eftersom det regnade ute så blev jag ju "tvungen" att köpa en. Hade ju bara linne på mig och jag bor ju sååååå långt ifrån stan så hade ju inte kunat gått hem o hämtat en heller *fniss* :)

Aja, gillar dom lite större knapparna på koftan iallafall!

 


Sen var vi in på Din SKo en sväng, jag hittade ett par schyssta stövlar som jag la undan tills på Fredag när pengen kommer :) Gillar starkt när det e rynkade skaft! 



Av jempa - 25 juli 2007 15:12

ja, alltså jag hade ju helst sluppit att lägga upp den här bilden :D Men, okej, daddy, this is for you...

 

Av jempa - 25 juli 2007 00:37

Ikväll blev det en solning tillsammans med sis, ståsolariumet är grymt! Tror bestämt att det var nya rör också, för sådär svettigt brukar jag inte tycka att det är. Var alldeles svettig i pannan när jag var klar :D

Så nu är man nysolad för ett tag til framöver. Gäller att försöka underhålla brännan med en äkta, så man får ta vara på solen när den är framme!


Imorgon blir det lite second hand-shopping har jag o syrran bestämt! Är man pank så är det ett bra alternativ. Är ute efter någon snygg accessoar! Och sånt brukar man kunna få för bra pris också, en väska vore inte helt fel. Dessutom skönt när man är ensam om saken!

Men vet inte hur det är med second hand-shoppingen i den här stan, tyvärr tror jag den e rätt kass :/ menmen, det ska kikas iallafall! =)



mysig cardigan från Ellos!! 



och btw, imorgon (läs idag), ST, tror jag bestämt *huahua*  

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards