jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 9 juli 2007

Av jempa - 9 juli 2007 18:28

Tänk att vi hade så tur att vi hittade ett olåst trådlöst nätverk här i lägenheten. Känns bra att snika på andras internet, hähä =) Lägenheten är fräsch och fin! Ligger i sängen nu eftersom de bara e här datorn kan hitta andra nätverk.

Vi kom fram typ 12.30, åkte hit till lägenheten på en gång med våran packning. Var rätt lätt att hitta hit faktikst, och inga problem med att hitta rätt tunnelbana heller :D

Sen när vi lämnat våran packning här o ikat runt lite i lägenheten så drog vi ner på stan igen. Fast först käkade vi lunch på Burger King som ligger alldeles här i närheten. Grymt gott kan jag lova! Fick lite Turkiet-känslor eftersom jag o David käkade på Burger King i turkiet sist, har inte ätit BK sen dess. =)

Sen så åkte vi in till city. Det första stället vi gick på var SOUK, det kändes som en given galleria för mig att besöka! Var mycket snyggt där men blev ändå inget köp. Drog vidare o kollade i en del butiker. David är ute efter nå snygga sneakers och jeans. Så kikade på det åt honom, hittade till slut ett par assnygga jeans som satt grymt snyggt på honom så dom fick de bli =) Jag köpte ett vykort som jag ska skicka till farmor (man skickar alldeles fölr lite vykort!) och en TÅRTSPADE! haha =) På Lagerhaus. Har ju ingen tårtspade så de va likabra att passa på när jag hittade en för 19 spänn. Sen så blev det en Peak-keps och ett par Reef- flipflops på NK. Och en parfym; Laura. Doftar sjukt gott! Det e en av Sandras favvoparfymer vet jag, och jag kan inte annat än hålla med henne, den här kommer bli en favorit även för mig. En väldigt lätt och fräsh doft. Gillas gillas!



Aja, iaf, fikade uppe på Åhlens-huset, grym utsikt, men de lixom kör i puppa på mig när ja e sådär högt upp, haha, grymt obehagligt äre :D så jag låter gärna bli att kolla ner. 

Det stog även en lapp på dörren att man: "gärna skulle lä'mna brickan vid dörren så slipper vi fåglarna."tog en bild på den o även en fågel =) inte alla som kan läsa tror jag. turister turister....



Jajja, vi blev sjukt trött i fötterna iaf o drog hem, o nu sitter vi här, david e i vardagsrummet o ser på teve o jag e här i sängen o bloggar :) Precis som de brukar va!

Men senare ska vi dra ner på Coop o handla lite frukost tills imorgon o så. Sen ska vi softa, för imorgon är det en ny dag!



Kram! 

Av jempa - 9 juli 2007 09:41

jsa, då var man på väg då, ner till Fjollträsk =) Sitter på bussen nu o surfar på det trådlösa nätverket. funkar hur bra som helst faktiskt =) så det e skönt! Synd bara att batteriet i datorn räcker i typ 2 timmar :/


ne, nu ska david få surfa lite!

Puss! 


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards