jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 1 mars 2015

Av jempa - 1 mars 2015 14:42

  Februari-boxen, som fokuserade på kärlek den här månaden, innehöll:


  • Mineral Eye Shadow - Marsk. Snygg ögonskugga i en grå nyans med inspiriation från filmen 50 shades of Grey.
  • Colorlux Powder Blush - Nicka K. Rouge i löspuderform, komplett med en puder-puff så man enkelt kan applicera rouget.
  • 3in1 Caring Massage - RFSU. Massage/glidmedel som fungerar över hela kroppen.
  • Protect & Perfect Advanced Serum & protect & Perfekt Advanced Serum - Boots No7. Serum som motverkar rynkor och fina linjer. Tester.
  • Body Butter, Fuji Green tea - The Body Shop. Först i Sverige med att testa denna nya Body Butter med doft av Grönt Te.

Nu har jag ju inte hunnit testa alla produkterna ännu men den sak jag blev mest glad över var nog den nya Body Buttern, den luktar däremot väldigt maskulint men konsistensen är kanon och David blev iallafall väldigt glad över den. För det blir nog mest han som får använda den :) Jag gillar när man får produkter från kända märken.

Börjar känna mig rätt mätt på alla ögonskuggor, man får ju en i typ varje box känns det som. Men den här gråa nyansen jag fick nu var riktigt snygg. Ska bara komma ihåg att använda alla skuggorna också, är lite dålig på det. Men grått är snyggt!

Rouget har jag testat lite snabbt och färgen var kanske lite väl rosig för min smak men tillsammans med min bronzer så blev det fint.


Gillar att man fick 20% rabatt på ansiktsprodukter från Body Shop också. Behöver en ny skrub så det kanske får bli en sån.


Ser fram emot Mars-boxen, man kommer få ett läppstift då, men med min tur får jag väl ett i rött eller en knallig orange :D Skulle bli superglad om det kom ett nude-färgat däremot så det hoppas jag på!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards