jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under mars 2015

Av jempa - 31 mars 2015 20:34

Javisst! Fyndade ett par converse idag när jag o A-C var på Handelshuset innan vi for till Birsta. Jag såg i tidningen att dom skulle ha Nyöppning och att de fanns Converse för 399kr! Perfekt! Glad att vi hann haffa varsit par! :)

Av jempa - 29 mars 2015 23:00

Helgen har varit bra!
Har hunnit med lite shopping på stan, sushikväll hos svärisarna då vi gjorde egen sushi, städat, tvättat, sett några avsnitt av Suburgatory, druckit många koppar kaffe i sängen med älsklingen o samtidigt sett på youtube-klipp på teven och så har vi hunnit handlat lite. Lagomt lat helg! Hade tänkt klämma in ett gympass, men det är ju lätt att tänka.. får styra upp det i veckan istället!

Nu i veckan blir det kortvecka! Jobbar halvdag på torsdag och på fredagen är man ju ledig *långfredag* najs!

Av jempa - 27 mars 2015 18:42

Vilken rolig arbetsdag jag haft! Jag och min härliga jobbkompis stog i vår (växelns) monter på Service & tekniks personaldag, så skoj! Det kom en hel del folk faktiskt. Vi bjöd på varm hälsodryck (ingefära FTW!) och pratade om att vi jobbat mycket med telecoaching och med hälsa i fokus :) roligt!

Vi höll till på Quality Hotel, och där hittade vi en glassmaskin och olika strössel så självklart blev det en bägare me glass innan vi kickade igång :D

Det vart en rolig o annorlunda jobbdag! :)

Av jempa - 26 mars 2015 21:42

Ikväll var jag o mami på ingallerians eventkväll, det var erbjudanden i butikerna, modevisning och Pernilla Wahlgren var på plats. Kul när det händer nåt här i stan! Borde va oftare, alltid mys när man kan fynda lite i butikerna o samtidigt smutta på flädervin :)
Jag köpte ett skärp på hm, cardigan på Kappahl, ett satsuma-bodybutter från Body shop och ett par solglas på Lindex, där bjöd dom på ett ex av Damernas Värld också, najs!
Mysig kväll!

Av jempa - 25 mars 2015 17:15

   Mars-boxen innehöll:

  • Torrschampo - Batisté. Ett torrschampo som både fräschar till håret mellan tvättarna och ger det lite extra volym. Praktisk rese-storlek.
  • Läppstift - Make Up Store. Fick den i färgen Sheer. Orginalstorlek.
  • Liquid Eyeliner - Elizabeth Mott. En svart, flytande eyeliner i orginalstorlek.
  • Moisturizing peeling - Naobay. En peeling från ett populärt lyxmärke från Spanien. Orginalstorlek.
  • Pearl Shine Tandkräm - Oral B. En tandkräm som ska ta bort missfärgningar och ge vitare tänder.

Det bästa den här månaden är nog peelingen från Naobay, den är jag nyfiken på :) Och torrschampot gillar jag, har den faktiskt just nu fast i stor storlek.

Blev lite besviken på läppstiftet från MUS, fick såklart en röd knallig nyans som jag aldrig kommer använda. Hade hoppats på ett läppstift i någon snygg nude nyans.


Av jempa - 24 mars 2015 16:30

Åh, dom här jeansen är så himla vårsnygga! Dom skulle gääärna få flytta in i min garderob, tillsammans med en massa nya toppar, jag behöver verkligen uppdatera min garderob känner jag. Har bara lust att slänga ut allt och hänga dit en massa nytt :)


mandeldesign - 799kr

Av jempa - 24 mars 2015 13:00

 

Yes! Mitt favoritprogram kommer tillbaka! :D Med en ny fru verkar det som, kunde dom inte bara plockat bort Gunilla och ersatt den nya med henne..? Jaja, man ska väl ha nåt o störa sig på :)

Av jempa - 23 mars 2015 20:03

Köpte lite nytt smink efter jobbet, favorit-foundationen Fit Me och ett bronzing-puder från Body Shop, behöver även ett vanligt puder åxå men min nyans var slut överallt. Tänk att allt smink ofta tar slut samtidigt!

Kikade lite på massa lipgloss från Dior, blev lite sugen, fanns en del fina nyanser o vore kul att ha en sån där lyxigare produkt! Kanske får bli ett köp på tax freen :)

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards