jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 1 mars 2015

Glossybox - Februari

Av jempa - 1 mars 2015 14:42

  Februari-boxen, som fokuserade på kärlek den här månaden, innehöll:


  • Mineral Eye Shadow - Marsk. Snygg ögonskugga i en grå nyans med inspiriation från filmen 50 shades of Grey.
  • Colorlux Powder Blush - Nicka K. Rouge i löspuderform, komplett med en puder-puff så man enkelt kan applicera rouget.
  • 3in1 Caring Massage - RFSU. Massage/glidmedel som fungerar över hela kroppen.
  • Protect & Perfect Advanced Serum & protect & Perfekt Advanced Serum - Boots No7. Serum som motverkar rynkor och fina linjer. Tester.
  • Body Butter, Fuji Green tea - The Body Shop. Först i Sverige med att testa denna nya Body Butter med doft av Grönt Te.

Nu har jag ju inte hunnit testa alla produkterna ännu men den sak jag blev mest glad över var nog den nya Body Buttern, den luktar däremot väldigt maskulint men konsistensen är kanon och David blev iallafall väldigt glad över den. För det blir nog mest han som får använda den :) Jag gillar när man får produkter från kända märken.

Börjar känna mig rätt mätt på alla ögonskuggor, man får ju en i typ varje box känns det som. Men den här gråa nyansen jag fick nu var riktigt snygg. Ska bara komma ihåg att använda alla skuggorna också, är lite dålig på det. Men grått är snyggt!

Rouget har jag testat lite snabbt och färgen var kanske lite väl rosig för min smak men tillsammans med min bronzer så blev det fint.


Gillar att man fick 20% rabatt på ansiktsprodukter från Body Shop också. Behöver en ny skrub så det kanske får bli en sån.


Ser fram emot Mars-boxen, man kommer få ett läppstift då, men med min tur får jag väl ett i rött eller en knallig orange :D Skulle bli superglad om det kom ett nude-färgat däremot så det hoppas jag på!

 
 
Amanda Halldan

Amanda Halldan

3 mars 2015 04:23

Kul med glossy Box! Funderar starkt på att börja prenumerera faktiskt ! :)

http://tipsandstuff.blogg.se

jempa

3 mars 2015 11:29

Ja det är roligt faktiskt, blir en liten överraskning varje månad :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido