jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 25 mars 2015

Glossybox - Mars

Av jempa - 25 mars 2015 17:15

   Mars-boxen innehöll:

  • Torrschampo - Batisté. Ett torrschampo som både fräschar till håret mellan tvättarna och ger det lite extra volym. Praktisk rese-storlek.
  • Läppstift - Make Up Store. Fick den i färgen Sheer. Orginalstorlek.
  • Liquid Eyeliner - Elizabeth Mott. En svart, flytande eyeliner i orginalstorlek.
  • Moisturizing peeling - Naobay. En peeling från ett populärt lyxmärke från Spanien. Orginalstorlek.
  • Pearl Shine Tandkräm - Oral B. En tandkräm som ska ta bort missfärgningar och ge vitare tänder.

Det bästa den här månaden är nog peelingen från Naobay, den är jag nyfiken på :) Och torrschampot gillar jag, har den faktiskt just nu fast i stor storlek.

Blev lite besviken på läppstiftet från MUS, fick såklart en röd knallig nyans som jag aldrig kommer använda. Hade hoppats på ett läppstift i någon snygg nude nyans.


 
 
Ingen bild

Sis

25 mars 2015 18:40

Volymsprayen och tandkrämen har jag fått typ i min första Box för 1 år sedan :o

jempa

25 mars 2015 19:04

Jasså, hm..börjar dom få slut på idéer tro

 
Ingen bild

Elin

30 mars 2015 18:50

Jag fick en nude i färgen "matt 402". Vill du ha den kan jag skicka den till dig ;D inget jag kommer använda ändå :)

jempa

30 mars 2015 18:58

Vad gullig du är! Men jag googlade lite o tyckte den såg gul ut..? Eller vad säger du? Annars får du gärna skicka den till mig. Mejla mig på jenny.e.hagglund@gmail.com så kan jag skicka adressen

 
Ingen bild

Elin

30 mars 2015 19:02

Skickat :) bifogade lite bilder på den

jempa

30 mars 2015 19:40

Tack snälla! :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se