jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under juli 2012

Av jempa - 21 juli 2012 10:56

Färgade ju håret igår, och när jag tvättat ut det så ser jag gröna skiftningar.. men suck, tänker jag! Beror kanske på att färgen jag valde var en snäppet mörkare blond ton än den jag hade innan (hår kan lätt bli grönt när man färgar blont hår mörkare) eller så beror det på att det fortfarande fanns klor kvar i håret efter simningen.. Jag vet inte. Det har iallafall aldrig blivit så tidigare när jag använt den färgen.


 

Så jag googlade.. och hittade lösningen: Askorbinsyra. Så nu har jag och David varit nere på Hemköp och handlat kött till grillningen (vi ska upp till hans päron) och jag köpte 3 påsar Askorbinsyra. Har blandat ut två påsar med 8 dl vatten och doppat huvudet i hinken, haha, och sitter nu med en handduk på så att det ska få verka lite extra. Men jag märkte när jag vaskade huvudet att tonen på hårstråna ser sååå mycket bättre ut redan!

Men jag har iallafall en påse kvar, ifall jag skulle behöva göra om det. Men det får nog isåfall bli imorgon, det tär ju en del på håret.. så jag ska strax shamponera och BALSAMERA det, extra mycket :)


Jag skulle ha tagit en Före-bild kom jag på, men det gjorde jag såklart inte :/ Hade varit intressant att se skillnaden.

Av jempa - 20 juli 2012 16:56

En dagens var ett litet tag sedan så varsågod :)


Har legat på Himlabadet idag med, gäller att passa på när det e fint väder! Blev en del simning också, himlans skönt! Man får lite sommarlovskänslor av att bada utomhus tycker jag :) Stödes utebad FTW! haha


Ikväll ska jag roa mig med att färga håret, har inte gjort det än så nu är det typ kris kan jag känna! :)
Kram på er!

Av jempa - 19 juli 2012 19:55

   

När jag och mamma var i Stockholm sist så tog vi ju en sväng in på H&M HOME, jag var på jakt efter det där örngottet med klockan på, tycker det e skitsnyggt! Men problemet var att det tyckte nog massa andra också så det var slutsålt :( Även örngottet med hundarna.

Men på webshoppen fanns dom fortfarande kvar, så jag har precis skickat iväg en beställning.

Tycker sånna här kuddar piffar upp i sängen! Blir så fint så ;)

 

Är ni också sugna på att dra iväg en beställning, glöm inte att rabattkoden 1304 alltid ger 50 kr rabatt!

Av jempa - 19 juli 2012 17:37

 

Precis varit på Clas Ohlson och haffat en brassestol. Mycket bättre att sitta i en sån o sola istället för att ligga på backen bland alla spindlar och kusar, det räcker o gö det när man ska sola ryggen isf :) För det kan nog bli krångligt o ligga på magen i stolen tror jag... eller vad tror ni? ;)


Av jempa - 19 juli 2012 16:03

har tillbringat dagen på Himlabadet, simmat 600 meter och solat resten av tiden :) skönt! äntligen får vi sol och
värme!

Av jempa - 19 juli 2012 00:19

Oj vad jag gillar Bloggplatsen-appen! Blir så mycket mindre komplicerat att bara dra iväg ett spontant blogginlägg. Precis som detta. Ligger i sängen nu och slötittar på reprisen av Allsång på Skansen, och tänkte att jag skulle blogga lite innan det e dags att sova :) Om det blir soligt och fint imorgon så kan det hända att det blir lite sol och bad. Efter det blir det minigolf med Jocke & Pia! skoj! :)
ne men hurrni, gonatt och sov gott!

Av jempa - 18 juli 2012 17:33

 

Skaffade mig ett nytt lack idag, från Gina Tricot. Aldrig testat deras lack förut så det ska bli intressant. Tyckte detta var så fint för det är lite skimmer i det också, syns inte direkt på bilden dock.


Det kostade 39 kr. 3 st för 99kr.

Av jempa - 18 juli 2012 17:03

Käkade lunch/middag på O'learys, ribs och pommes blev det för mig, riktigt gott! David tog en burgare, det är ett säkert kort på det stället, alltid gott :)


         

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards