jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 21 juli 2012

Av jempa - 21 juli 2012 23:15

 

"I "I Don't Know How She Does It" möter vi karriärkvinnan Kate Reddy som har total kontroll över jobbet som finansanalytiker men ett smärre kaos på hemmafronten med en man och två barn. Hennes mest saknade tillgång är tid. Att jonglera karriär, familj, mansgrisar på jobbet, föräldramöten, skolbasarer och få dagen att räcka till, är allt annat än enkelt. I huvudrollerna ser vi Sarah Jessica Parker tillsammans med Pierce Brosnan, Greg Kinnear och Christina Hendricks." /discshop.se


Näe, den här filmen blev en besvikelse.. Synd, för jag gillar SJP! Kanske för att hon hela tiden drar tankarna tillbaka till Carrie Bradshaw och Sex and the city :)


Så av mig får den en 2a.

          


Av jempa - 21 juli 2012 22:09

Har varit uppe hos svärisarna idag. Grillat, spelat kubb och bara chillat! Riktigt härligt!

Avslutar dagen med en film!

Av jempa - 21 juli 2012 10:56

Färgade ju håret igår, och när jag tvättat ut det så ser jag gröna skiftningar.. men suck, tänker jag! Beror kanske på att färgen jag valde var en snäppet mörkare blond ton än den jag hade innan (hår kan lätt bli grönt när man färgar blont hår mörkare) eller så beror det på att det fortfarande fanns klor kvar i håret efter simningen.. Jag vet inte. Det har iallafall aldrig blivit så tidigare när jag använt den färgen.


 

Så jag googlade.. och hittade lösningen: Askorbinsyra. Så nu har jag och David varit nere på Hemköp och handlat kött till grillningen (vi ska upp till hans päron) och jag köpte 3 påsar Askorbinsyra. Har blandat ut två påsar med 8 dl vatten och doppat huvudet i hinken, haha, och sitter nu med en handduk på så att det ska få verka lite extra. Men jag märkte när jag vaskade huvudet att tonen på hårstråna ser sååå mycket bättre ut redan!

Men jag har iallafall en påse kvar, ifall jag skulle behöva göra om det. Men det får nog isåfall bli imorgon, det tär ju en del på håret.. så jag ska strax shamponera och BALSAMERA det, extra mycket :)


Jag skulle ha tagit en Före-bild kom jag på, men det gjorde jag såklart inte :/ Hade varit intressant att se skillnaden.

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards