jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under juli 2012

Av jempa - 24 juli 2012 22:47

     


Kanske något man ska spana närmare på i Barcelona?

Av jempa - 24 juli 2012 21:39

 

Pia minigolfar! =)


 

Supergott! Blue Cheese-dip dessutom, men den kom inte med på bilden.


 

Söta ni!


   

Min Cosmo!



Oj vilken kanondag vi haft! Soligt och varmt! 25 grader i skuggan hade vi idag, nu på eftermiddagen. Riktigt skönt :)

Vid 12.30 tiden åkte jag, David, Jocke och Pia till Skönsberg o spelade minigolf. Dom har en hyffsat ny 18 håls-bana där så det var riktigt kul! Även att jag kom tvåa :) Förra gången vi spelade kom jag ju sist så det gick lite bättre den här gången! Jocke vann som vanligt :)


Efter det åkte vi ner mot stan och satte oss på Olearys och bara njöt! Käkade mat och blev proppmätta hela högen. Jag drack en Cosmopolitan som var himla god, den godaste jag druckit tror jag! Eller kanske berodde på den härliga värmen och sällskapet också? :) God var den iallafall och passade perfekt i solen!


Och Jocke o Pia skulle iväg på bilbingo nu ikväll i Kovland så vi hängde med dom dit, tyvärr vann ingen av oss något men vi var nära några gånger. Nu har vi har precis kommit hem. En riktigt härlig heldag har vi haft! Dagen har bara sprungit iväg. Men det är ju så när man har roligt - då går tiden fort.

Av jempa - 24 juli 2012 09:39

Har ganska nyss vaknat, ligger kvar i sängen och tittar på Sommarlov :) Mysigt! David sover fortfarande.
Vi ska snart iväg på minigolf med Jocke och Pia, skoj! Och vi verkar ju ha tur med vädret, ska visst bli runt 25 grader varmt idag! Äntligen kan man ju säga :)

Undra om jag ska börja förbereda frukosten, börjar bli lite hungrig.
Ha en skön tisdag allesammans!

Av jempa - 23 juli 2012 19:56


Idag har vi hunnit med en hel del! Imorse gick vi ju o växlade pengarna så nu är det fixat. Efter det tog vi en sväng in på Rummet, jag hade nämligen sett ett snyggt nyckelskåp med spegel, men kan ni gissa när leveransen var på dom?! VECKA 44! Jamen va roligt! "Kan ni ju önska er den i julklapp" sa farbrorn som jobbade där.. ja men suck. Så nu är jag på jakt på nätet istället! Jobbigt bara att då tillkommer det fraktkostnader såklart.. Men jag ska kolla runt lite på andra inredningsfirmor här i stada. Kanske kan finnas likadant på annat ställe. Dom hade den inne i ek och svart, men det var ju just vitt jag ville ha! Annars fåre va! Jaja, ska leta vidare!


Sedan gick vi upp till Davids föräldrar. Vi har spelat massa kubb och varit uppe på Södra Berget och gått i elljusspåret. Där såg vi 2 ormar inom 10 minuter typ, fy fan va äckligt! Det var en huggorm och en kopparorm.. Så vidriga! Även att jag sa det när vi började gå där uppe att "det känns som en sån där dag då man kan stöta på en orm". mmmm, för det var just precis en sån dag, och inte bara en heller utan två stycken. Sjukt vidrigt!

Jag tog en cach där uppe också som David redan tagit, Ludwig heter den. Kanske en utav dom enklaste jag tagit :)


Efter den läskiga promenixen i skogen så åkte vi hemöver, käkade ostbricka och sedan blev det kubb.

Vi fick middag där också, det bjöds på en riktigt god köttfärslimpa med ost och bacon inuti! Jättegott!


Nu ska jag hoppa in i duschen och snart har ännu en dag försvunnit från semestern.. alltså, vart tar dagarna och tiden vägen?! Obehagligt vad snabbt det går!


Av jempa - 23 juli 2012 11:16

 

Idag ska vi gå och växla in pengar till Euros :) Nu är det verkligen nära! Bara 4 fjuttiga dagar kvar sen så är vi på väg mot Barcelona, ska bli så härligt!


Vi ska ta en runda in på Rummet också, har sett ut något som jag vill ha, och som vi behöver. Får se om dom har den inne bara, på nätet fanns den iallafall. Vad det är får ni se sedan, gud så spännande va?! haha


Av jempa - 22 juli 2012 18:46

En semester utan ett besök på Lörudden är inte en riktig semester :) Så idag var vi dit. Vi njöt av deras räksmörgås allihop. Den var verkligen god! Vädret var fint när vi kom, men när vi gick därifrån började det blåsa riktigt kyligt och det kom
några smådroppar regn. Synd det, för annars hade man kunnat tagit en geocach där ute, fanns en som var 68 meter från restaurangen :) Jaja, man ska väl tillbaka dit en annan gång, får ta den då istället.


På vägen hem svängde vi förbi Nordljus (nordljus.net), dom har utförsäljning i Myre, men jag hittade inget. Fast dom hade många fina ljuslyktor!


Nu ligger jag i sängen med huvudvärk, den slog till när det blev omväxling i vädret :/ Så det blir nog inte så mycket mer idag än mys framför teven och en Ipren.
Kram på er!

Av jempa - 21 juli 2012 23:15

 

"I "I Don't Know How She Does It" möter vi karriärkvinnan Kate Reddy som har total kontroll över jobbet som finansanalytiker men ett smärre kaos på hemmafronten med en man och två barn. Hennes mest saknade tillgång är tid. Att jonglera karriär, familj, mansgrisar på jobbet, föräldramöten, skolbasarer och få dagen att räcka till, är allt annat än enkelt. I huvudrollerna ser vi Sarah Jessica Parker tillsammans med Pierce Brosnan, Greg Kinnear och Christina Hendricks." /discshop.se


Näe, den här filmen blev en besvikelse.. Synd, för jag gillar SJP! Kanske för att hon hela tiden drar tankarna tillbaka till Carrie Bradshaw och Sex and the city :)


Så av mig får den en 2a.

          


Av jempa - 21 juli 2012 22:09

Har varit uppe hos svärisarna idag. Grillat, spelat kubb och bara chillat! Riktigt härligt!

Avslutar dagen med en film!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards