jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 februari 2011

Happy Valentines Day! <3

Av jempa - 14 februari 2011 15:45

 


Glad alla   :ns dag allihop!

Hoppas att ni har haft en bra dag! Det har jag, även om det var en del sjuka på jobbet så har det ändå flytigt på bra!


 

Fick ett gulligt sms av David på eftermiddagen, han hade bokat bord på 7 kryddor! *naaaw* min sötis! :) Jag har faktiskt aldrig ätit där, trots att vi bor så nära! Men det sägs att det ska vara gott där, och det luktar ju alltid så himla gott när man går förbi :)


 

Jag köpte vinglas till David igår som han precis har fått, inte världens romantiska present kanske, haha, men fan bättre än gelehjärtan! Eller hur?? :) Och glasen e snygga o så kan ju jag självklart använda dom dessutom *wiie*

Ah just det, förra veckan var jag faktiskt en rätt så bra flickvän..om jag får säga det själv! Jag gick på stan o såg en jättesnygg skjorta till David, + en tischa. Så det köpte jag till han o slog in till ett paket. Så han fick en present den dagen, bara sådär random =) Sånt är väl ganska bra va? Jag borde ligga på plus-sidan iaf! Ne, men jag tycker bara att det är roligt att ge bort fina saker.

 
 
nikita

nikita

14 februari 2011 17:29

det är ju såna presenter man brukar bli mest glad av , oväntade och på ingen speciell dag lixom =)

http://nikital.blogg.se

 
Ingen bild

Sandy

14 februari 2011 20:13

Hoppas ni får en riktigt mysig kväll!
Puss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 23 feb 23:01


Tradera alltså, att jag inte tänkt på det innan! Finns ju såklart massa fina o fräscha bebisplagg där! Sjukt bra ju, speciellt den här tiden i början när barnet växer så det knakar o vips är han 3 storlekar större typ :) Så här ovan ser ni v...

Av jempa - Fredag 21 feb 21:22


Sån härlig dag! Solen har visat sig en hel del idag och det har varit lite vårkänsla i luften! Älskar att man nu på promenaderna kan höra fåglarna kvittra och vatten droppar från taken! Jason och jag klev upp vid 09.30 idag, såå skönt!! Det va...

Av jempa - Onsdag 19 feb 11:19


Vi är fortfarande på jakt efter ett soffbord, just nu har vi bara två ostabila sidobord som får fungera som soffbord, men nu när Jason börjar dra sig upp vid möbler så är det verkligen inte säkert. Vi sålde vårt förra soffbord innan vi flyttade,...

Av jempa - Fredag 14 feb 22:32

Livets mysigaste Alla hjärtans dag har jag haft! Den första tillsammans med Jason! ?? På förmiddagen så tog vi det lugnt hemma. Jason börjar dra sig upp nu och han älskar att stå upp i spjälsängen, hans ögon lyser verkligen av stolthet och han...

Av jempa - Tisdag 11 feb 19:42

Blev lite besviken på filten jag beställde, jag trodde den var i typ samma vita nyans som kuddfodralet hör ovan som jag också beställde, o som jag älskar! Men filten var dessvärre lite "gulare" vit så den passar inte i soffan. Däremot fick den ham...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se