jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 februari 2011

Happy Valentines Day! <3

Av jempa - 14 februari 2011 15:45

 


Glad alla   :ns dag allihop!

Hoppas att ni har haft en bra dag! Det har jag, även om det var en del sjuka på jobbet så har det ändå flytigt på bra!


 

Fick ett gulligt sms av David på eftermiddagen, han hade bokat bord på 7 kryddor! *naaaw* min sötis! :) Jag har faktiskt aldrig ätit där, trots att vi bor så nära! Men det sägs att det ska vara gott där, och det luktar ju alltid så himla gott när man går förbi :)


 

Jag köpte vinglas till David igår som han precis har fått, inte världens romantiska present kanske, haha, men fan bättre än gelehjärtan! Eller hur?? :) Och glasen e snygga o så kan ju jag självklart använda dom dessutom *wiie*

Ah just det, förra veckan var jag faktiskt en rätt så bra flickvän..om jag får säga det själv! Jag gick på stan o såg en jättesnygg skjorta till David, + en tischa. Så det köpte jag till han o slog in till ett paket. Så han fick en present den dagen, bara sådär random =) Sånt är väl ganska bra va? Jag borde ligga på plus-sidan iaf! Ne, men jag tycker bara att det är roligt att ge bort fina saker.

 
 
nikita

nikita

14 februari 2011 17:29

det är ju såna presenter man brukar bli mest glad av , oväntade och på ingen speciell dag lixom =)

http://nikital.blogg.se

 
Ingen bild

Sandy

14 februari 2011 20:13

Hoppas ni får en riktigt mysig kväll!
Puss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 25 sept 23:39

La en liten beställning till Lindex nu ikväll med lite snygga plagg till Jason, som passar perfekt till förskolan. Dom har 20% på rubbet nu så då passar man på! Snyggt set med en tröja i oversize-fit. Och sköna leggings med borstad, mjuk insida...

Av jempa - Fredag 25 sept 13:57

Jobbade hemma igår och idag. Så glad att jag har den möjligheten! Jason fick feber natten till igår så den natten var ganska stökig med lite sömn för oss alla, huga stackaren hade nästan 39 grader. Så jag jobbade hemma igår, och idag jobbade ja...

Av jempa - Tisdag 22 sept 20:46


Min storasyster frågade mig igår om jag var sugen på att haka på henne och morsan till Ullared. Jaa men hallåå!! Såklart! Haha Så i november är det dags, tråkigaste månaden på året vill man ju piffa upp lite med ett Gekås-besök! Jag är såå ...

Av jempa - Tisdag 22 sept 08:27


Igår fick jag tröjan som jag vann på Tradera. Och den var ju fin o så men materialet var inte alls som jag trodde. Trodde ju att det skulle vara en sweatshirt, men det är mer trikå-material eller vad man ska säga, tunnare o mjukare tyg. Men det ka...

Av jempa - Söndag 20 sept 20:09

Idag träffade vi Elin, Janne o lilla söta Millie uppe på Norra Berget. Så mysigt! Blev lite lekparkshäng och så kikade på djuren. Med en massa surr däremellan :) Så himla härligt o umgås med den familjen för vi klickar verkligen, allihopa! Så k...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se