jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 13 februari 2011

Av jempa - 13 februari 2011 19:11


Bilder från Kos och Chania.    


Innan vi bestämde oss för att åka till Dubai så funderade vi först på Grekland. Varken jag eller David har varit där, så det är en resa vi bägge två vill göra. Och eftersom det knappt går några resor till Dubai på sommaren, (det är för varmt där då! 45 grader och havet är för hett för att bada i!), så kollar jag runt lite på resor till Grekland istället, men ja.. vi vill tillbaka till Dubai och vi ska dit igen! Men vi skulle gärna vilja åka utomlands till sommaren då det är ganska praktiskt att resa iväg under sommarsemestern, man har ju lixom inte hur många semesterdagar som helst att ta ut.. Så då får Dubai vänta :) Och jag har alltid hört så bra om Grekland och det verkar vara himla mysigt där och massa god mat!


Men det finns ju fleera resmål i Grekland att välja mellan.. kanske ni läsare har några tips? Dom kraven jag har är att det ska inte vara för blåsigt och det ska vara fina sandstränder! :) Så kom igen! Tipsa mig!

Av jempa - 13 februari 2011 18:48

 


ja, efter mycket googlande (även med hjälp av Therese) efter en snygg skohylla med 3 plan så verkar det som att den från IKEA är bäst. Den är snygg, stilren och dessutom kan man ju även sitta på den om man skulle vilja det :) och den är inte för dyr heller!   



Av jempa - 13 februari 2011 15:45

     

Leeam och jag softar lite i soffan. Idag har vi haft besök av Ewy, det var trevligt och Leeam tyckte det var fruktansvärt kul när hon dök upp. Han hoppade, snurrade runt och skällde och visste inte vad han skulle ta sig till :) *happy doggie!* Vi drack lite kaffe och surrade, surfade lite på nätet och sådär.


Sen när hon gick så tog jag o dammtorkade hela lägan, o städade toaletten. O sen blev det dammsugning. Så nu sitter vi här i soffan och bara schillar. Funderar på vad man ska äta till middag... mm, får fundera på det medans vi går ut på en prommis.


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards