jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 februari 2011

Grekland?

Av jempa - 13 februari 2011 19:11


Bilder från Kos och Chania.    


Innan vi bestämde oss för att åka till Dubai så funderade vi först på Grekland. Varken jag eller David har varit där, så det är en resa vi bägge två vill göra. Och eftersom det knappt går några resor till Dubai på sommaren, (det är för varmt där då! 45 grader och havet är för hett för att bada i!), så kollar jag runt lite på resor till Grekland istället, men ja.. vi vill tillbaka till Dubai och vi ska dit igen! Men vi skulle gärna vilja åka utomlands till sommaren då det är ganska praktiskt att resa iväg under sommarsemestern, man har ju lixom inte hur många semesterdagar som helst att ta ut.. Så då får Dubai vänta :) Och jag har alltid hört så bra om Grekland och det verkar vara himla mysigt där och massa god mat!


Men det finns ju fleera resmål i Grekland att välja mellan.. kanske ni läsare har några tips? Dom kraven jag har är att det ska inte vara för blåsigt och det ska vara fina sandstränder! :) Så kom igen! Tipsa mig!

 
 
Ingen bild

Johanna

13 februari 2011 19:36

Cypern!! (nästan grekland iaf) Har iof bara varit i Fig tree bay men det var väldigt fint där. Fig tree bay-stranden var väldigt fin vill jag minnas.

Korfu var också helt okej, dock lite "sömnigt" men med relativt fina stränder och turkosblått hav

Är väl det jag kan tipsa om

 
Ingen bild

Sandy

13 februari 2011 20:16

Hej sötis,
Kanske att flyga till Aten och sen båtluffa mellan några öar vore något? Att flyga till Aten gör att ni kan ta en eller två dagar i storstaden på dit eller hemvägen :-) Bra mix!
Puss

 
Mette

Mette

13 februari 2011 20:45

Grekland har jag varit mkt i.

Kos är ju mitt andra hem men mest fest där, så det rek. jag inte.

Men Zakynthos är mysigt & romantiskt.
Rhodos är också helt okej, med en del shopping.

http://www.mirabell.blogg.se

 
Ingen bild

Jenny

13 februari 2011 21:07

Mitt tips är att åka med Langley till Almirida Bay (Kreta) - mysigare ställe finns inte :)

 
Anna

Anna

14 februari 2011 14:59

Rhodos är fint men var väldigt blåsigt när vi var där i september. Kan vara skönt när det är för varmt men drog på mig en rejäl förkylning :/

http://www.accessoeramera.nu

 
A

A

14 februari 2011 22:00

Grekland är underbart! Det enda jobbiga är att det är svårt att välja resmål för det finns så mycket att välja på.
Själv ska jag med familjen till Chania på Kreta i sommar. Andra gången för mig och dottern, första gången för de andra.
Utanför Chania ligger massa "byar" där man bor mysigt nära stränderna. Många långgrunda fina sandstränder.
Är man ute efter mer hålligång ska man kanske välja någon annan ort på Kreta. Rethymnon? Hersonissos?
Annars är min favorit Rhodos, och då ska man bo i Rhodos stad. Lite grövre sand-/grusstrand öster om udden på underbara Elli Beach, och blåsigt/mycket vågor på stranden väster om udden.
Har varit på Rhodos 6-7 gånger (första gången när jag var 11) och kommer att åka dit igen när sonen blir lite äldre och simkunnig för det är inte långgrunt där, och jag vill bo inne i stan om jag ska dit.
Superfin sandstrand (där vissa delar var "fredad" från solstolar och parasoller pga havssköldpaddornas ägg) har jag upplevt på Zakynthos också. Både i Laganas.
Hoppas ni hittar en fin resa. Kan verkligen rekommendera Grekland!

http://minsoffa.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 10 feb 13:59

Surt som fan! Jag hade skrivit massa text till inlägget nedan och beskrivit alla produkterna. Suck! Jag orkar verkligen inte göra om det,men ni ser ju iallafall hyffsat vad jag fick på bilderna. Jag är mest taggad på settingsprayen och duschcremen ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:57

Av jempa - Söndag 4 feb 09:48


Jag har varit in i en Zara Home butik förut, men aldrig köpt något (trots att det finns sjukt mycket fint hos dom!). Men förra helgen när vi var till MOS så hittade jag ett doftljus som luktar så otroligt fräscht! Golden grass heter den och luktar m...

Av jempa - Tisdag 30 jan 10:35

I torsdags åkte jag tåget ner till Stockholm, kom fram vid 12.00. Jag skulle möta upp syrran vid 14 (som redan var där nere med jobbet) så innan dess gick jag till Hotell Hötorget (där vi bodde tors-fre) och lämnade väskan så jag slapp dra runt på de...

Av jempa - Tisdag 9 jan 15:00


     Jag har denna jacka i svart, men tycker den gråa är dösnygg också! Så nu är den hemklickad, för halva priset dessutom, det gillar man! :) Nu får våren gärna börja komma... hehe   ...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se