jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 februari 2011

Leeam och jag!

Av jempa - 13 februari 2011 15:45

     

Leeam och jag softar lite i soffan. Idag har vi haft besök av Ewy, det var trevligt och Leeam tyckte det var fruktansvärt kul när hon dök upp. Han hoppade, snurrade runt och skällde och visste inte vad han skulle ta sig till :) *happy doggie!* Vi drack lite kaffe och surrade, surfade lite på nätet och sådär.


Sen när hon gick så tog jag o dammtorkade hela lägan, o städade toaletten. O sen blev det dammsugning. Så nu sitter vi här i soffan och bara schillar. Funderar på vad man ska äta till middag... mm, får fundera på det medans vi går ut på en prommis.


 
 
Ingen bild

Sandy

13 februari 2011 16:36

Vad mysigt det ser ut!
Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 10 feb 13:59

Surt som fan! Jag hade skrivit massa text till inlägget nedan och beskrivit alla produkterna. Suck! Jag orkar verkligen inte göra om det,men ni ser ju iallafall hyffsat vad jag fick på bilderna. Jag är mest taggad på settingsprayen och duschcremen ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:57

Av jempa - Söndag 4 feb 09:48


Jag har varit in i en Zara Home butik förut, men aldrig köpt något (trots att det finns sjukt mycket fint hos dom!). Men förra helgen när vi var till MOS så hittade jag ett doftljus som luktar så otroligt fräscht! Golden grass heter den och luktar m...

Av jempa - Tisdag 30 jan 10:35

I torsdags åkte jag tåget ner till Stockholm, kom fram vid 12.00. Jag skulle möta upp syrran vid 14 (som redan var där nere med jobbet) så innan dess gick jag till Hotell Hötorget (där vi bodde tors-fre) och lämnade väskan så jag slapp dra runt på de...

Av jempa - Tisdag 9 jan 15:00


     Jag har denna jacka i svart, men tycker den gråa är dösnygg också! Så nu är den hemklickad, för halva priset dessutom, det gillar man! :) Nu får våren gärna börja komma... hehe   ...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se