jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 februari 2011

Skohylla

Av jempa - 12 februari 2011 19:45

 

Skohylla "Tjusig" från IKEA, 699:-


Vi skulla behöva en ny skohylla... en med 3 plan! Vi har så många skor! Och det e inte bara jag utan David har x antal nike sneakers i alla olika färger, så det blir ju en liten samling i hallen med våra skor tillsammans. Och dom flesta används ju hela tiden så man vill inte riktigt ställa undan dom heller. Men varför finns det så få skohyllor med 3 plan? Denna från IKEA är ju en bänk med skoförvaring, så tanken är att man ska kunna sitta på den. Men jag skulle isf använda det översta planet till att ställa skorna på såklart. Det kan väl inte bara vi som har många skor? Men skohyllor med 3 plan är tydligen väldigt ovanligt för jag har bara hittat denna.. får googla vidare!

 
 
maria

maria

12 februari 2011 21:32

Ja ganska sjukt faktiskt, har heller knappt sett skohyllor med fler plan en två.. skumt..
Men en smart grej man kan göra är ju att köpa två såna där lite billigare i trä och måla dem vita eller svart och sen ställa(spika ihop dem) dem ovan på varandra så har man fyra hyllplan.. =)
Man får liksom bygga lite själv för att få plats med alla shoes.. =) När butikerna inte förstår att man behöver fler plan...

http://marialicious.bloggagratis.se

 
Acca

Acca

13 februari 2011 12:37

den där har jag oxå tittat på, vore praktisk i våran hall för lite av våra skor och gästers skor, samt att man kan sitta å ta på sig skorna slippa ha en stol där. vi har en som vi köpt på rusta för jääääätte länge sedan med 3 plan men den är i sån där ståd modell som sånna korgar man har i garderoben typ och med metall sidor, lite ranglig och inte så fin så man vill ha framma, men i våran garderob för extra skor som inte används så ofta funkar den:)

http://www.acccca.blogg.se

jempa

13 februari 2011 14:45

ja precis, den är praktiskt och riktigt snygg faktiskt. Jag gillar ju vitt mer än svart egentligen, men jag tror svart är en bättre färg att ha på en möbel som massa smutsiga skor ska stå på :) Ja, man kanske ska åka på IKEA o spana lite närmare på den..

 
Ingen bild

victoria

13 februari 2011 13:08

Hej. Vi köpte en till jobbet igår med tre plan på rusta för 99 kr. Den är dock träfärgad men är du händig kan du ju måla/ betsa den.

jempa

13 februari 2011 13:18

åh, tack för tipset! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 2 juli 03:20


Äntligen! Idag var vi varit på 66 Perry street. Carrie Bradshaws adress! Vi tog en Uber dit, himla smidigt o billigare än taxi. Kändes helt galet att vara där! Blev typ tårögd jag, som den SATC-fan man är :) Tänk att så många avsnitt har spelats ...

Av jempa - Fredag 1 juli 14:12


Glömde ju visa er bilderna från rooftop-baren! Bloggade om det i inlägget nedan men bilderna glömdes. Baren låg på 17e våningen så man fick inte den bästa vyn, vi ska försöka leta upp nån bättre bar istället :) Men nu har vi iaf druckit en Ma...

Av jempa - Fredag 1 juli 02:35


Hej på er! Snart här ännu en dag gått här i New York. Önskar att dagarna gick långsammare! Känns som att tiden bara rusar iväg o vi har fortfarande saker kvar att göra! Igår åkte vi bussen till Six Flags kl 09. Det tog typ 1 tim o 15 m...

Av jempa - Onsdag 29 juni 04:04


Idag har vi turistat en massa :) åkte hop on hop off-buss och klev först av vid Brooklyn Bridge och gick ut en bit på bron, fränt att ha varit där! Sedan hoppade vi på bussen igen och av vid China town (vi käkade på ett ställe där som David kolla...

Av jempa - Tisdag 28 juni 00:50


Nu är vi framme i NY! Ja vi har ju faktiskt varit här ett dygn :) Resan gick bra, allt höll tidplanen och passkontrollen på JFK gick hur smidigt som helst, inga köer och inte en allt för frågvis kille i tullen :) snabbt o smidigt! Vi hade fö...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se