jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 februari 2011

Skohylla

Av jempa - 12 februari 2011 19:45

 

Skohylla "Tjusig" från IKEA, 699:-


Vi skulla behöva en ny skohylla... en med 3 plan! Vi har så många skor! Och det e inte bara jag utan David har x antal nike sneakers i alla olika färger, så det blir ju en liten samling i hallen med våra skor tillsammans. Och dom flesta används ju hela tiden så man vill inte riktigt ställa undan dom heller. Men varför finns det så få skohyllor med 3 plan? Denna från IKEA är ju en bänk med skoförvaring, så tanken är att man ska kunna sitta på den. Men jag skulle isf använda det översta planet till att ställa skorna på såklart. Det kan väl inte bara vi som har många skor? Men skohyllor med 3 plan är tydligen väldigt ovanligt för jag har bara hittat denna.. får googla vidare!

 
 
maria

maria

12 februari 2011 21:32

Ja ganska sjukt faktiskt, har heller knappt sett skohyllor med fler plan en två.. skumt..
Men en smart grej man kan göra är ju att köpa två såna där lite billigare i trä och måla dem vita eller svart och sen ställa(spika ihop dem) dem ovan på varandra så har man fyra hyllplan.. =)
Man får liksom bygga lite själv för att få plats med alla shoes.. =) När butikerna inte förstår att man behöver fler plan...

http://marialicious.bloggagratis.se

 
Acca

Acca

13 februari 2011 12:37

den där har jag oxå tittat på, vore praktisk i våran hall för lite av våra skor och gästers skor, samt att man kan sitta å ta på sig skorna slippa ha en stol där. vi har en som vi köpt på rusta för jääääätte länge sedan med 3 plan men den är i sån där ståd modell som sånna korgar man har i garderoben typ och med metall sidor, lite ranglig och inte så fin så man vill ha framma, men i våran garderob för extra skor som inte används så ofta funkar den:)

http://www.acccca.blogg.se

jempa

13 februari 2011 14:45

ja precis, den är praktiskt och riktigt snygg faktiskt. Jag gillar ju vitt mer än svart egentligen, men jag tror svart är en bättre färg att ha på en möbel som massa smutsiga skor ska stå på :) Ja, man kanske ska åka på IKEA o spana lite närmare på den..

 
Ingen bild

victoria

13 februari 2011 13:08

Hej. Vi köpte en till jobbet igår med tre plan på rusta för 99 kr. Den är dock träfärgad men är du händig kan du ju måla/ betsa den.

jempa

13 februari 2011 13:18

åh, tack för tipset! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 21 sept 21:07


Här kommer ett utav mina köp i helgen! Nämligen en sån underbart mjuk o gosig tubis, från Lindex. Den sista dessutom, va kassörskan snabb me att tillägga när hon såg mig prova den ;) så då kunde jag ju bara inte hänga tillbaka den?! Och jag håller m...

Av jempa - Söndag 21 sept 16:56


Här kommer en mix me lite bilder från i helgen. På fredagen när vi kom fram checkade vi in o sen tog vi en prommis till Liseberg. Och vilken mysig stad det här är! Hit vill man ju åka fler ggr, otroligt fint med många parker o mysigt med spårvag...

Av jempa - Torsdag 18 sept 20:45


  Imorrn far vi! Göteborg väntar! :D Roooligt! Så här hemma håller vi på o packar för fullt, önskar att jag hade en likadan väska som David, en sån här med 4 hjul.. men istället får jag dras med min gamla weekendbag som har hängt med i några år,...

Av jempa - Onsdag 17 sept 17:45


  Idag fyller min syster år! Grattis på din dag! :) Ska strax dit för lite kalas-firande, hon bjuder alltid på så gott fika så det här har jag sett fram emot hela dagen, haha!   ...

Av jempa - Måndag 15 sept 19:23


Snygga stövlar! Och jag vill ha! Har kollat på dom länge så kanske borde slå till? I Göteborg kanske :) ah vi får se! Iofs kanske scorett finns med i Birsta-kuponghäftet? Har inte fått nåt häfte den här gången så jag kan ju inte kolla.. ...

Presentation

Fråga mig

44 besvarade frågor

Gilla bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se