jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 februari 2011

Skohylla

Av jempa - 12 februari 2011 19:45

 

Skohylla "Tjusig" från IKEA, 699:-


Vi skulla behöva en ny skohylla... en med 3 plan! Vi har så många skor! Och det e inte bara jag utan David har x antal nike sneakers i alla olika färger, så det blir ju en liten samling i hallen med våra skor tillsammans. Och dom flesta används ju hela tiden så man vill inte riktigt ställa undan dom heller. Men varför finns det så få skohyllor med 3 plan? Denna från IKEA är ju en bänk med skoförvaring, så tanken är att man ska kunna sitta på den. Men jag skulle isf använda det översta planet till att ställa skorna på såklart. Det kan väl inte bara vi som har många skor? Men skohyllor med 3 plan är tydligen väldigt ovanligt för jag har bara hittat denna.. får googla vidare!

 
 
maria

maria

12 februari 2011 21:32

Ja ganska sjukt faktiskt, har heller knappt sett skohyllor med fler plan en två.. skumt..
Men en smart grej man kan göra är ju att köpa två såna där lite billigare i trä och måla dem vita eller svart och sen ställa(spika ihop dem) dem ovan på varandra så har man fyra hyllplan.. =)
Man får liksom bygga lite själv för att få plats med alla shoes.. =) När butikerna inte förstår att man behöver fler plan...

http://marialicious.bloggagratis.se

 
Acca

Acca

13 februari 2011 12:37

den där har jag oxå tittat på, vore praktisk i våran hall för lite av våra skor och gästers skor, samt att man kan sitta å ta på sig skorna slippa ha en stol där. vi har en som vi köpt på rusta för jääääätte länge sedan med 3 plan men den är i sån där ståd modell som sånna korgar man har i garderoben typ och med metall sidor, lite ranglig och inte så fin så man vill ha framma, men i våran garderob för extra skor som inte används så ofta funkar den:)

http://www.acccca.blogg.se

jempa

13 februari 2011 14:45

ja precis, den är praktiskt och riktigt snygg faktiskt. Jag gillar ju vitt mer än svart egentligen, men jag tror svart är en bättre färg att ha på en möbel som massa smutsiga skor ska stå på :) Ja, man kanske ska åka på IKEA o spana lite närmare på den..

 
Ingen bild

victoria

13 februari 2011 13:08

Hej. Vi köpte en till jobbet igår med tre plan på rusta för 99 kr. Den är dock träfärgad men är du händig kan du ju måla/ betsa den.

jempa

13 februari 2011 13:18

åh, tack för tipset! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 26 juli 09:23


Godmorgon! Är redan inne på min andra kopp kaffe! vaknade strax efter 08, provade att somna om men det gick inte så jag antar att jag fått min dos sömn :) Ser ut att bli ännu en fin dag, love it! Får se vad vi hittar på, men ute vill man iaf v...

Av jempa - Fredag 25 juli 19:40


Efter jobbet idag så hade vi bestämt att vi skulle åka en sväng med mc'n till nåt ställe o käka, vart visste vi inte. David var redo när jag kom hem, så det var bara att byta om sen drog vi iväg, jag fick ha ryggsäcken med prylar som Ewy skulle h...

Av jempa - Torsdag 24 juli 19:06

Hej på er! Ja snart har den här veckan gått, veckorna går ju himla fort faktiskt. Har jobbat i repan idag och dagarna går alltid fort när man är där :) Tokvarmt är det ute också, eller ja även inne, glad att vi har våran bordsfläkt! Tydligen är a...

Av jempa - Onsdag 23 juli 17:30


    Men vilken supervärme vi haft idag!! Varmast i Europa har vi, sägs det. 33 grader i skuggan, jo jag tackar ja! Jag träffade David på lunchen, vi käkade på Sushi House, och det var så himlans gott! Därefter blev det varsin glass i parken,...

Av jempa - Tisdag 22 juli 18:49


  Har ni smakat den här? Så himla läskande och god! Den smakar precis som isglassen Spirello/Twister ni vet. Perfekta sommarläsken enligt mig :) Himla skönt har vi haft det idag efter jobbet, har solat och sprungit i vattenspridaren, hehe, mys...

Presentation

Fråga mig

44 besvarade frågor

Gilla bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se