jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 februari 2011

Skohylla

Av jempa - 12 februari 2011 19:45

 

Skohylla "Tjusig" från IKEA, 699:-


Vi skulla behöva en ny skohylla... en med 3 plan! Vi har så många skor! Och det e inte bara jag utan David har x antal nike sneakers i alla olika färger, så det blir ju en liten samling i hallen med våra skor tillsammans. Och dom flesta används ju hela tiden så man vill inte riktigt ställa undan dom heller. Men varför finns det så få skohyllor med 3 plan? Denna från IKEA är ju en bänk med skoförvaring, så tanken är att man ska kunna sitta på den. Men jag skulle isf använda det översta planet till att ställa skorna på såklart. Det kan väl inte bara vi som har många skor? Men skohyllor med 3 plan är tydligen väldigt ovanligt för jag har bara hittat denna.. får googla vidare!

 
 
maria

maria

12 februari 2011 21:32

Ja ganska sjukt faktiskt, har heller knappt sett skohyllor med fler plan en två.. skumt..
Men en smart grej man kan göra är ju att köpa två såna där lite billigare i trä och måla dem vita eller svart och sen ställa(spika ihop dem) dem ovan på varandra så har man fyra hyllplan.. =)
Man får liksom bygga lite själv för att få plats med alla shoes.. =) När butikerna inte förstår att man behöver fler plan...

http://marialicious.bloggagratis.se

 
Acca

Acca

13 februari 2011 12:37

den där har jag oxå tittat på, vore praktisk i våran hall för lite av våra skor och gästers skor, samt att man kan sitta å ta på sig skorna slippa ha en stol där. vi har en som vi köpt på rusta för jääääätte länge sedan med 3 plan men den är i sån där ståd modell som sånna korgar man har i garderoben typ och med metall sidor, lite ranglig och inte så fin så man vill ha framma, men i våran garderob för extra skor som inte används så ofta funkar den:)

http://www.acccca.blogg.se

jempa

13 februari 2011 14:45

ja precis, den är praktiskt och riktigt snygg faktiskt. Jag gillar ju vitt mer än svart egentligen, men jag tror svart är en bättre färg att ha på en möbel som massa smutsiga skor ska stå på :) Ja, man kanske ska åka på IKEA o spana lite närmare på den..

 
Ingen bild

victoria

13 februari 2011 13:08

Hej. Vi köpte en till jobbet igår med tre plan på rusta för 99 kr. Den är dock träfärgad men är du händig kan du ju måla/ betsa den.

jempa

13 februari 2011 13:18

åh, tack för tipset! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 24 maj 15:00


  Har ni sett dom här nya soffborden som kommit in på Mio? Så himlans snygga och jag vill ha! Ja, iallafall ett utav det, det i silver gillar jag bäst. Och dom guldiga besticken har jag kollat på länge men alltid när jag varit dit så har dom va...

Av jempa - Söndag 22 maj 21:13


Svärmor kom förbi på en kopp kaffe ikväll o vi började surra om Lörudden och Vindhem o att vi måste ut dit o käka nåt i sommar. Ja, o så kom vi på, varför inte nu ikväll? Vi spanade in deras (Vindhems asså) websida och såg att dom öppnade för säsong...

Av jempa - Lördag 21 maj 22:48


Äntligen hittat en klänning som jag kan ha på bröllop i sommar. Testade den första gången för några veckor sen men tyckte inte riktigt att den satt bra, men nu när jag är 2-3 kg lättare så satt den ju mkt bättre! Kul! :) Tyckte iaf den va rätt söt...

Av jempa - Onsdag 18 maj 09:00


  Så nöjd med mitt nya skal i läder! Gillar cirkeln som finns på en del skal till min mobil (har bara sett dessa till LG's mobiler). Blir lixom lite eget och snyggt är det också. Där i kan man se bl.a klockan och alla notiser. 99 kr på Wish.  ...

Av jempa - Måndag 16 maj 17:00


  Nu är det inte speciellt långt kvar tills vi åker till New York! Typ, 1,5 månad! Självklart har vi planerat en del saker vi vill se/göra, förutom det där vanliga såsom Frihetsgudinnan, Empire state building, Brooklyn Bridge med mera. Och så vi...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se