jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 februari 2011

Skohylla

Av jempa - 12 februari 2011 19:45

 

Skohylla "Tjusig" från IKEA, 699:-


Vi skulla behöva en ny skohylla... en med 3 plan! Vi har så många skor! Och det e inte bara jag utan David har x antal nike sneakers i alla olika färger, så det blir ju en liten samling i hallen med våra skor tillsammans. Och dom flesta används ju hela tiden så man vill inte riktigt ställa undan dom heller. Men varför finns det så få skohyllor med 3 plan? Denna från IKEA är ju en bänk med skoförvaring, så tanken är att man ska kunna sitta på den. Men jag skulle isf använda det översta planet till att ställa skorna på såklart. Det kan väl inte bara vi som har många skor? Men skohyllor med 3 plan är tydligen väldigt ovanligt för jag har bara hittat denna.. får googla vidare!

 
 
maria

maria

12 februari 2011 21:32

Ja ganska sjukt faktiskt, har heller knappt sett skohyllor med fler plan en två.. skumt..
Men en smart grej man kan göra är ju att köpa två såna där lite billigare i trä och måla dem vita eller svart och sen ställa(spika ihop dem) dem ovan på varandra så har man fyra hyllplan.. =)
Man får liksom bygga lite själv för att få plats med alla shoes.. =) När butikerna inte förstår att man behöver fler plan...

http://marialicious.bloggagratis.se

 
Acca

Acca

13 februari 2011 12:37

den där har jag oxå tittat på, vore praktisk i våran hall för lite av våra skor och gästers skor, samt att man kan sitta å ta på sig skorna slippa ha en stol där. vi har en som vi köpt på rusta för jääääätte länge sedan med 3 plan men den är i sån där ståd modell som sånna korgar man har i garderoben typ och med metall sidor, lite ranglig och inte så fin så man vill ha framma, men i våran garderob för extra skor som inte används så ofta funkar den:)

http://www.acccca.blogg.se

jempa

13 februari 2011 14:45

ja precis, den är praktiskt och riktigt snygg faktiskt. Jag gillar ju vitt mer än svart egentligen, men jag tror svart är en bättre färg att ha på en möbel som massa smutsiga skor ska stå på :) Ja, man kanske ska åka på IKEA o spana lite närmare på den..

 
Ingen bild

victoria

13 februari 2011 13:08

Hej. Vi köpte en till jobbet igår med tre plan på rusta för 99 kr. Den är dock träfärgad men är du händig kan du ju måla/ betsa den.

jempa

13 februari 2011 13:18

åh, tack för tipset! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 29 juli 20:00


Nu har den kommit, H&M's höstkatalog. Blandade känslor, jag vill fortsätta ha sommar men samtidigt finns det inget mode som är så spännande som just höstmodet! ...

Av jempa - Tisdag 29 juli 12:30


    När jag fyllde år så fick jag ju välja en plånbok inne i Michael Kors-butiken i Stockholm, i present av David *lycklig tjej alltså!*. Jag kom på att jag har ju inte visat den för er ännu. Så.. Tadaa! Nu har ni sett den :) Jag valde till slu...

Av jempa - Måndag 28 juli 19:10


    Har börjat prenumerera på Glossybox igen efter ett litet uppehåll och idag fick jag första boxen, den supersnygga "stars and stripes-boxen"! Faktiskt oväntat bra innehåll också, jag fick en beach-spray som ger volym, en ögonskugge-pensel (som ja...

Av jempa - Måndag 28 juli 11:30


    Tänkte jag skulle visa sängkläderna jag köpte igår på IKEA. Allt innehåller lyocell, och dra på lakan är ju underbart, använder endast sånna :) Blev två örngott i grått och två i vitt, lätt att matcha med alla andra sängkläder. Och så ett fä...

Av jempa - Söndag 27 juli 20:42


  Behövde ett par vanliga jeans utan slitningar och jag såg att min favoritjeans-modell Kristen hade kommit i en ny tvätt, så det fick bli dom och ett simpelt linne =) Och två bonusstämplar rikare blev jag också, najs! ...

Presentation

Fråga mig

44 besvarade frågor

Gilla bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se