jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 februari 2011

Skohylla

Av jempa - 12 februari 2011 19:45

 

Skohylla "Tjusig" från IKEA, 699:-


Vi skulla behöva en ny skohylla... en med 3 plan! Vi har så många skor! Och det e inte bara jag utan David har x antal nike sneakers i alla olika färger, så det blir ju en liten samling i hallen med våra skor tillsammans. Och dom flesta används ju hela tiden så man vill inte riktigt ställa undan dom heller. Men varför finns det så få skohyllor med 3 plan? Denna från IKEA är ju en bänk med skoförvaring, så tanken är att man ska kunna sitta på den. Men jag skulle isf använda det översta planet till att ställa skorna på såklart. Det kan väl inte bara vi som har många skor? Men skohyllor med 3 plan är tydligen väldigt ovanligt för jag har bara hittat denna.. får googla vidare!

 
 
maria

maria

12 februari 2011 21:32

Ja ganska sjukt faktiskt, har heller knappt sett skohyllor med fler plan en två.. skumt..
Men en smart grej man kan göra är ju att köpa två såna där lite billigare i trä och måla dem vita eller svart och sen ställa(spika ihop dem) dem ovan på varandra så har man fyra hyllplan.. =)
Man får liksom bygga lite själv för att få plats med alla shoes.. =) När butikerna inte förstår att man behöver fler plan...

http://marialicious.bloggagratis.se

 
Acca

Acca

13 februari 2011 12:37

den där har jag oxå tittat på, vore praktisk i våran hall för lite av våra skor och gästers skor, samt att man kan sitta å ta på sig skorna slippa ha en stol där. vi har en som vi köpt på rusta för jääääätte länge sedan med 3 plan men den är i sån där ståd modell som sånna korgar man har i garderoben typ och med metall sidor, lite ranglig och inte så fin så man vill ha framma, men i våran garderob för extra skor som inte används så ofta funkar den:)

http://www.acccca.blogg.se

jempa

13 februari 2011 14:45

ja precis, den är praktiskt och riktigt snygg faktiskt. Jag gillar ju vitt mer än svart egentligen, men jag tror svart är en bättre färg att ha på en möbel som massa smutsiga skor ska stå på :) Ja, man kanske ska åka på IKEA o spana lite närmare på den..

 
Ingen bild

victoria

13 februari 2011 13:08

Hej. Vi köpte en till jobbet igår med tre plan på rusta för 99 kr. Den är dock träfärgad men är du händig kan du ju måla/ betsa den.

jempa

13 februari 2011 13:18

åh, tack för tipset! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 april 12:30


  Har lixom fastnat för den här pikéklänningen, den är sådär vardags-sportig-snygg :D Skulle kunna tänka mig att bära den tillsammans med jeansjacka och bruna sandaler, fint deh!   Allt från H&M ...

Av jempa - Tisdag 31 mars 20:34


Javisst! Fyndade ett par converse idag när jag o A-C var på Handelshuset innan vi for till Birsta. Jag såg i tidningen att dom skulle ha Nyöppning och att de fanns Converse för 399kr! Perfekt! Glad att vi hann haffa varsit par! :) ...

Av jempa - Söndag 29 mars 23:00


Helgen har varit bra! Har hunnit med lite shopping på stan, sushikväll hos svärisarna då vi gjorde egen sushi, städat, tvättat, sett några avsnitt av Suburgatory, druckit många koppar kaffe i sängen med älsklingen o samtidigt sett på youtube-klipp...

Av jempa - Fredag 27 mars 18:42


Vilken rolig arbetsdag jag haft! Jag och min härliga jobbkompis stog i vår (växelns) monter på Service & tekniks personaldag, så skoj! Det kom en hel del folk faktiskt. Vi bjöd på varm hälsodryck (ingefära FTW!) och pratade om att vi jobbat mycket m...

Av jempa - Torsdag 26 mars 21:42


Ikväll var jag o mami på ingallerians eventkväll, det var erbjudanden i butikerna, modevisning och Pernilla Wahlgren var på plats. Kul när det händer nåt här i stan! Borde va oftare, alltid mys när man kan fynda lite i butikerna o samtidigt smutta p...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Gilla bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se