jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 28 maj 2010

Sex and the city II

Av jempa - 28 maj 2010 23:42

 

I got carried away!


Salongen var nästan sprängdfylld med bara tjejer, några av dom hade salgit på stort och dragit på sig satc-stassen med heels och dress.

Kul att se att dom orkar engagera sig, tänkte jag i mina jeansleggings o skinnpaj =)

Jag tror att det var EN karl i hela salongen, o då snackar vi om Salong 1.

Iallafall så var det bara han som hördes mest när det skrattades.


Filmen är 2 timmar och 27 min lång, men det var så mycket som hände hela tiden så den kändes inte alls som 2,5 timma (timme? timmar?).


Mycket finare kläder i den här filmen än i första tycker jag, speciellt den rosa enarmade som Carrie hade på sig när dom anlände till Abu Dhabi.

Dålig bild, men har ni sett filmen vet ni kanske vilken jag menar :)

Fast den klänningen var bara en i mängden, såg mycket fina plagg i den här filmen!


Men om man bortser från kläderna och går lite mer till filmens handling så tycker jag ändå att den första filmen var bättre. Även om denna är väldigt roande också!

..det brukar ju sällan vara så att en film nr2 är bättre än den första.


Men jag ger den 4a av 5!

          

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se